Grilování - Recepty, techniky, náčiní podobné
Chris Schlesinger , John Willoughby
Příprava jídla nad ohněm je zábava, k níž ovšem musíte vědět, jak vybrat správné palivo a gril, jak připravit oheň, jak ochutit a okořenit jídlo a jak poznat, kdy je hotové. Vyberte si z bohaté nabídky: hamburgery, steaky, klobásy, kotlety, žebírka, ryby, mořské plody, grilovanou zeleninu, dokonce sladkosti a k tomu salsy a dipy. Možnosti grilovaných pokrmů nemají hranice. Ukažte, že jste mistry grilování, technicky dokonalí a ve výběru jídelníčku nápadití.... celý text
Podobné knihy (6)
Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky Angelo MentaNěmecké nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se... více
Grilování Drahomíra Čížková
Popis přípravy, úpravy, grilování pokrmů, receptury, spousta barevných obrázků připravených pokrmů. více
Grilování - Snadné recepty a rady Jan Braai
Tato kniha je nepostradatelným průvodcem pro všechny, kteří propadli kouzlu grilování. Jejím autorem je zakladatel Národního dne grilování v Jihoafrické republice Jan Braai, který je díky svým televizním pořadům v mnoha ... více
Grilování od A do Z - 264 rad jak vařit na otevřeném ohni Lisa Atwood
I když je na trhu spousta knih o grilování, tahle má jednu přednost. Není to totiž jen kniha receptů, ale zde se dozvíte úplně všechno, co o grilování potřebujete vědět. Je užitečným rádcem nejen pro úplné začátečníky, a... více
Velká kniha grilování Lenka Mahelová
1012 receptů na grilování, rady a tipy, seznámení s jednotlivými druhy grilů, paliv, něco o pomůckách na grilování, marinádách, olejích a bylinkách… to vše naleznete v této opravdu velké knize grilování. více
Grilujeme aneb Vše o grilování Ladislav Černý
Všichni víme, co je grilování. Tento způsob tepelného opracování potravin, především masa, se k nám dostal z anglického prostředí. A my jsme si ho osvojili a přizpůsobili podle svého gusta, jímž je naše česká kuchyně tak... více