Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky přehled
Angelo Menta
Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, vepřového, drůbežího i jehněčího masa, ryb a plodů moře i zeleniny včetně příloh, omáček a marinád jsou na fotografiích vkusně upravené. Pokrmy dokazují, že při grilování není důležitá výše vynaložených nákladů nebo působivé doplňky, ale ve správném okamžiku udělat to, co je třeba. Odměnou je pak požitek z grilování na nejvyšší úrovni.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 2x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 5x |
Jedna z nejlepších knih o grilování, není vhodná úplně pro začátečníky.