Hadie oči přehled

Hadie oči
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522606/bmid_hadie-oci-lco-522606.jpg 5 280 280

Počas spánku vyvraždili celú rodinu. Špeciálna agentka FBI Nina Guerrerová a jej nový tím majú za úlohu zistiť, či existuje nejaké spojenie medzi týmto útokom a ďalšou trojnásobnou vraždou spred štyroch rokov, ktorá sa udiala viac ako dvetisíc míľ odtiaľ. Počas pátrania objavia prefíkaného sériového vraha, ktorého hrozná stopa smrti trvajúca takmer tri desaťročia bola až doteraz neodhalená. Každé miesto činu pripomína Nine príznačnú latinskoamerickú ľudovú rozprávku La Llorona. Tá ju vydesila, už keď bola opusteným a zraniteľným dieťaťom. Teraz ju opäť prenasleduje. Nina poznala zlo, ale tieto strašidelné rekonštrukcie sú rovnako znepokojujúce aj mätúce. Musí odhaliť význam rituálov a dôkazy ju zavedú nečakaným smerom – oveľa bližšie k domovu, ako si ktokoľvek dokázal predstaviť. Keď tím vyberie jedného podozrivého, Nina znova čelí svojej minulosti a tentoraz sa musí obetovať.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Cosmopolis

A Different Dawn, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hadie oči. Přihlašte se a napište ho.

ZuzKul3
26.11.2024 5 z 5

Po deji plnom krutosti, napätia a zvratov by som nepredpokladala, že mi v závere vyhŕkne slza dojatia.
Bolo to moje prvé stretnutie s autorkou a určite ju ešte “vyhľadám.

Pavlnka
02.09.2024 5 z 5

Čtivé a napínavé. Řekla bych, že lepší než první díl.

mol378
09.08.2024 3 z 5

Jako předchozí díl čtivé, napínavé, navíc se odehrává v zajímavé lokalitě a společnosti s hispánskými kořeny.

Autorka bestselleru Šifra přichází s novou sérií!

25.02.2024

Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)

15.10.2023

Rivalové, Jen čas ukáže a dalších 70 knižních tipů (15. týden)

10.04.2022

Kniha Hadie oči v seznamech