Harleen přehled

Harleen
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433945/bmid_harleen-F4p-433945.jpg 5 226 226

"Cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly.“ „Na té cestě jsem potkala bledého muže,“ „A on se na mě usmál…“ Doktorka Harleen Quinzelová, nadaná mladá psychiatrička, je na stopě léku, který by zbavil Gotham šílenství, a v úsilí o záchranu města před jím samotným neváhá sáhnout po drastickém řešení. Sledujte zrod legendární superpadoušky ve strhující nové verzi příběhu zvrácené a tragické lásky mezi Harley Quinn a Jokerem, kterou vám předkládá proslulý vypravěč Stjepan Šejić (Aquaman: Underworld, Sunstone).... celý text

Literatura světová Dobrodružné Komiksy
Vydáno: , Crew

Harleen, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Harleen. Přihlašte se a napište ho.

Cimeřan
04.09.2024 4 z 5

Ono vlastně není úplně co vytknout. Kresba je skvělá, příběh zábavný, dialogy slušné. Jen snad postav je tam na můj vkus nacpáno příliš moc. Objeví se tam vlastně skoro celé Gothamské panoptikum. A nemůžu si pomoci, ale toho Jokera jsem autorům zas tak nežral. Ale i tak, velmi solidní kousek. 82/100

Stipec231
06.08.2024 5 z 5

Muj prvni komiks v zivote, ktery me dostal na krasnou obalku knihy.
Mel jsem trochu strach jestli me to bude bavit [ Myslel jsem si, ze komiksy jsou pro deti a seredne jsem se spletl!] Tohle dilo autora me pohltilo a touhle knihou se muj pohled na komiksy uplne zmenil!
Stjepan mi otevrel něco nepoznaneho a ja mu dekuji! Jeho kresba je nadherna a dokazala me vtahnout do deje. Kazdy jeho panel jsem hltal a nekolik vterin si je jen prohlizel. Tohle je perfektni psychologicky pribeh, ktery vas vtahne a nepusti.

MCGinger
28.06.2024 5 z 5

Zatím asi nejlepší superhrdinský komiks, který jsem kdy četl!

I když...superhrdinský?

Možná je to daleko víc psychologický příběh o propadu do temnoty, o zakázané romanci, nezdravé závislosti. Je skvěle odvyprávěn, obsahuje spoustu náznaků, takže stále čekáme na finální "snap", který už určitě tušíme. Příběh mohl být odvyprávěn jakkoliv jinak, úplně v pohodě v běžných kulisách bez superschopností, a stále by měl šmrnc. Joker, Batman a další jsou tedy "jen" staří známí na dotvoření atmosféry. Ale atmosféra je vytvořena opravdu pěkně.
(Čteno v originále, překlad tedy nehodnotím.)

Knižní novinky (24. týden)

07.06.2020

Tenhle sen je jiný. Poprvé nevidím jeho tvář jako něco nestvůrného. Usmál se na mě a já se dopouštím nejhroznější chyby svého života....a ten úsměv opětuju.

Páni! Já se snad přeci jenom pozvracím!

Hvězdy vás sice sledují, ale chystají nějakou sviňárnu. Vyhýbejte se stresujícím situacím.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Harleen v seznamech