Sunstone 1 přehled

Sunstone 1 https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396853/bmid_sunstone-1-N22-396853.jpg 4 138 138

Sunstone série

1. díl >

Romantická lesbická vztahovka… v sado-maso provedení! Nepřehlédnutelný komiks, ve kterém se hrdinky potýkají s problémy kolem vztahů, sexu a svých fetiší. Lehce erotická romantická komedie ve scénáři a úžasné kresbě Stjepana Šejiće! Komiks, který bude spolehlivě bavit i lidi, co BDSM zrovna nemusí. České vydání obsahuje první a druhou originální knihu!... celý text

Literatura světová Komiksy Erotika
Vydáno: , Crew
Originální název:

Sunstone, Vol. 1+2 , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sunstone 1. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (38)

Vjeerus
31.10.2022 5 z 5

Upřímně, tohle je asi překvapení roku.
Čekala jsem perverzní dílo plné lesbických hrátek bez nějaké myšlenky.
A dostala jsem komix s úžasně sarkastickým vypravěčem, který nám představí obavy a touhy spolu s vytyčením své životní cesty se všemi radostmi i úskalími.
Obě hrdinky jsou sympatické, obě musejí skrývat část sebe kvůli společnosti, obě jsou ale jen lidi, co prožívají radost, nepříjemné vzpomínky a přicházející lásku.
Zároveň nám kniha představuje to hlavní na roli dominantního a submisivního, ale upozorní i na možná rizika spojená s BDSM aktivitami.
Celý příběh podtrhávají krásné a lechtivé ilustrace, které na mě ale nepůsobí sprostě. Vzhledem k zaměření knihy jsou dle mého spíše decentní a nahota není nic, co by mělo být tabuizováno.

bazyk21
12.09.2022 5 z 5

zajímavý příběh, nádherná ilustrace


ArkAngel
19.08.2022 4 z 5

Sexuální fantazie mnoha lidí jsou odsuzované a Šejićův komiks je příkladem díla, které může tyto "hejtry" přesvědčit o tom, že je to vlastně úplně normální. Sunstone nahlíží na svět BDSM z pohledu klasické vztahovky, kdy nám ukazují dvě obyčejné holky, které pojí stejná sexuální fantazie. Skrze dílo se člověk seznámí s tím, jak tihle lidé přemýšlí, jak to celé funguje a zároveň ve druhé části přichází i varování v podobě příběhu Marion, což mi přišlo jako skvělý odstrašující případ a ukázání odvrácené strany BDSM. První část je samozřejmě více zaměřená na nahotu a sex, ale ve výsledku je Sunstone akorát romancí dvou dívek, která je zasazená do nevšedního světa BDSM. Btw, Šejić je jedním z nejlepších kreslířů vůbec.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (7. týden)

10.02.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sunstone 1 v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených183x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených19x
v Knihotéce72x
v Chystám se číst45x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech8x