Harry Potter 1–7 (box) – Sedm let v Bradavicích přehled

Harry Potter 1–7 (box) – Sedm let v Bradavicích
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491680/bmid_harry-potter-1-7-box-sedm-let-v-bra-mw3-491680.jpg 5 1067 1067

Harry Potter série

POZOR – POZOR! Expres do Bradavic je připraven k odjezdu! Ale od začátku: Nejdříve jsme v domě číslo 4 v Zobí ulici A potom už postupně poznáváme Harryho, Rona, Hermionu, Hagrida, Albuse Brumbála, Malfoye, Voldemorta a mnoho dalších a dalších postav a postaviček, z nichž každá má v této sáze své důležité místo.Kámen mudrců, Tajemná komnata, Vězeň z Azkabanu, Ohnivý pohár, Fénixův řád, Princ dvojí krve, Relikvie smrti. Všech sedm příběhů čarodějnického učně v nové, ještě krásnější dárkové kolekci.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)

Harry Potter Volumes 1–7 Boxed Set

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Harry Potter 1–7 (box) – Sedm let v Bradavicích. Přihlašte se a napište ho.

oleg121
09.11.2024 5 z 5

Krásny návrat do detstva, hoci s dospelými očami je veľmi vidno, ako veľmi je celá séria nevyvážená. Štýl písania je tiež niekedy veľmi skratkovitý a nedotiahnutý. I tak som veľmi rád, že táto sága existuje a celú generáciu priviedla k čítaniu, vrátane mňa. Palec hore a a autorke ďakujem.

Grana.Dina
20.09.2024 5 z 5

Sice už je to nějaký ten pátek, co jsem to četla, a bylo to vybočení z mé obvyklé, spíše naučné, literatury, ale úplně mě to tenkrát pohltilo. Excelentní. Poslední díly dost temné.

Hor89
21.08.2024 5 z 5

Harry Potter je jedna ze sérií, které mě přivedly ke čtení fantasy. Na sérii oceňuji hlavně propracovaný svět, děj i postavy. Logika sice občas trochu pokulhává, nedomyšleností je v ději víc než pár, ale i tak mě čtení knih stále baví - sérii si vždy po pár letech znovu přečtu. Škoda jen že komplet v boxu je momentálně v prodeji jen v paperbacku.

Tipy na filmy a seriály podle knižní předlohy

07.04.2024

Kniha Harry Potter 1–7 (box) – Sedm let v Bradavicích v seznamech