Harry Potter a Polovičný princ přehled

Harry Potter a Polovičný princ
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/287828/bmid_harry-potter-a-polovicny-princ-Q36-287828.jpg 5 12667 12667

Harry Potter série

Harry trávi letné prázdniny opäť u Dursleyovcov. Tento rok má však plnú hlavu udalostí na Ministerstve mágie. Rozmýšľa nad smrťou svojho milovaného krstného otca Siriusa Blacka, pripomína si hrôzostrašný zápas so smrťožrútmi i neľútostný súboj profesora Dumbledora s lordom Voldemortom. Teraz nervózne čaká vo svojej izbietke na riaditeľovu návštevu. Harry si nevie vysvetliť, prečo sa s ním chce Dumbledore stretnúť práve teraz. Musí to byť niečo dôležité, ak to nemôže počkať do začiatku školského roka. Navyše sa obáva reakcie Dursleyovcov na nečakanú návštevu rokfortského riaditeľa. Verše prebásnila Jana Kantorová-Báliková.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Ikar (SK)

Harry Potter and the Half-Blood Prince, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Harry Potter a Polovičný princ. Přihlašte se a napište ho.

paja302
08.01.2025 5 z 5

Znovu skvělý díl, konečných pár stránek jsem měla tepovku tak 200. Krásně popsané prostředí, nebylo zbytečně dlouze popisované, takže se to moc dobře četlo a nezdržovalo od děje.

Vrbická1999
07.01.2025 5 z 5

Harry nikdy nezklame. Doháním resty, takže mě ještě čeká přečíst Relikvii smrti, abych měla sérii kompletní.

marketa9252
07.01.2025 5 z 5

Harry se čte dobře a miluju všechny díly.

Šílenství v nás, Mrazivá smrt a další knižní novinky (44. týden)

27.10.2024

Prázdné místo J. K. Rowling vyjde 4. dubna

23.02.2013

Ocenění knihy (1)

2006 - British Book Awards (Book of the Year)

Kniha Harry Potter a Polovičný princ v seznamech

v Přečtených22 081x