Fantastická zvířata a kde je najít přehled

Fantastická zvířata a kde je najít
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337120/bmid_fantasticka-zvirata-a-kde-je-najit-w8j-337120.jpg 4 2499 2499

Alespoň jeden výtisk knihy Fantastická zvířata a kde je najít vlastní téměř každá kouzelnická domácnost v celé zemi. Nyní, po omezenou dobu, mají i mudlové příležitost zjistit, kde žije pětinoh, čím se živí kluběnka a proč není dobrý nápad nechávat za dveřmi mléko pro bodloše. Tentokrát s novou obálkou i novými ilustracemi.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (CZ)

Fantastic Beasts & Where To Find Them, 2001

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fantastická zvířata a kde je najít. Přihlašte se a napište ho.

bobinkova
18.02.2025 3 z 5

Když někdo napíše dobrou sérii. Může tu sérii prostě tak nechat a nic dalšího už nepřidávat? Fantastická zvířata a kde je najít, Bajky Barda Beedleho i Famfrpál v průběhu věků jsem četla a nijak moc mě neoslovily. Osobně je považuji spíše za rekvizity pro fanoušky Harry Potter světa než za knihy. Bajky jsou jediné, které bych si možná přečetla znovu, jelikož se jedná alespoň o nějaký příběh.

TeriLoch
31.12.2024 4.5 z 5

Pěkně napsané a zpracované! Super :)

markyticka
29.12.2024 4 z 5

Přečetla jsem znovu svojí starou červenou útlou knihu a porovnala ji s ilustrovaným vydáním. Každá má něco do sebe, v té červené je úvod od Brumbála a jsou tam vpisky od Harryho, Rona a Hermiony, popisy zvířat i s jejich mírou nebezpečnosti. V ilustrované verzi jsou zase obrázky zvířat pro Ty, jimž popis a fantazie nestačí. Myslím, že i výčtem zvířat se úplně neshodují. Každopádně milovníkům světa HP doporučuji mít obě vydání.

Knižní novinky (15. - 19. květen)

16.05.2017

20 knih, které si uživatelé chtějí koupit

21.11.2016

Kniha Fantastická zvířata a kde je najít v seznamech

v Přečtených3 906x
v Mé knihovně1 396x