Neoficiální průvodce Harry Potterem přehled
Ellie Down
Tato malá knížka je plná základních údajů i drobných zajímavostí, které by měl znát každý fanoušek Harryho Pottera. Obsahuje například spletité teorie vztazích v kouzelnické škole, vysvětluje, jak Rupert Grint získal filmovou roli Rona, upozorňuje na překvapivou podobnost mezi Harrym, Ronem a Hermionou a jejich filmovými představiteli a nabízí vzrušující odhady, jak celé dobrodružství oblíbeného hrdiny skončí. Je to neocenitelná a nezbytná pomůcka ke všem knihám a filmům o Harrym Potterovi!... celý text
Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2005 , Fragment (ČR)Originální název:
The Unofficial Guide to Harry Potter, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neoficiální průvodce Harry Potterem. Přihlašte se a napište ho.
Myslím, že knížka by neměla chybět v knihovně žádného velkého fanouška ságy o Harrym Potterovi. Člověk si díky ní snadno a rychle zopakuje všechny důležité informace z knížek.
Mám ráda vše, co se Harryho Pottera týká. V knížce je dost zajímavostí. Moc doporučuji :)
Kniha Neoficiální průvodce Harry Potterem v seznamech
Knížečka je velice malá, krátká a hodně čtivá. Shrnuje všechny základní věci a poznatky ze světa Harryho Pottera. I když jsem Potterovským fanouškem, znovu si ji přečíst nepotřebuju a nic nového mi úplně nepřinesla.