Vánoce v Bradavicích přehled

Vánoce v Bradavicích
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534660/bmid_harry-potter-doplnkove-publikace-vanoce-v-bradavicich.jpg 4 58 58

„Vánoce se kvapem blížily. V polovině prosince se jednoho rána v Bradavicích probudili a zjistili, že venku leží několik stop sněhu." Tak začíná dvanáctá kapitola knihy Harry Potter a kámen mudrců od J. K. Rowlingové a srdceryvný příběh o prvních Vánocích Harryho Pottera v Bradavicích. Od Velké síně zaplněné nádhernými jedlemi přes útulné večery v nebelvírské společenské místnosti až po radost z dárků o vánočním ránu – jsou to svátky plné přátelství, dobrého jídla a kouzelných překvapení, na které Harry nikdy nezapomene.... celý text

Literatura světová Obrazové publikace Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)

Christmas at Hogwarts, 2024

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoce v Bradavicích. Přihlašte se a napište ho.

Andynka
včera 5 z 5

Naprosto zbytečná kniha. Ale pro potterheady nutností.
Je milé vrátit se do Bradavic na nejoblíbenější období v roce.

jahlina
19.12.2024 5 z 5

Pro mě krásná připomínka Vánoc Harryho Pottera s krásnými ilustracemi, které navodí magickou vánoční atmosféru. Kdo očekává nový příběh Harryho Pottera a jeho kamrádů bude zklamán, ale mě knížka potěšila, zahřála na dušičce. Začínající čtenáři si zvládnoiut přečíst sami, protože textu zde není moc. Pro malé čtenáře, kterým ještě předčítají rodiče to může být první ochutnávka příběhů malého čaroděje :-)

vla.sta
18.12.2024

Na HP jsem vyrůstala, ale tohle mi přišlo jen jako způsob, jak z lidí vytáhnout další peníze víceméně za nic. Je to jen jinak ilustrovaná kapitola z HP.

Planoucí koruny, Beze strachu a další knižní novinky (43. týden)

20.10.2024

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Kniha Vánoce v Bradavicích v seznamech