Harry Potter a Kámen mudrců (ilustrované vydání) přehled

Harry Potter a Kámen mudrců (ilustrované vydání)
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494529/bmid_harry-potter-a-kamen-mudrcu-K0t-494529.jpg 5 783 783

Příběh Harryho Pottera znovu ožívá. Zcela nové ztvárnění kouzelnického světa od ilustrátora Jima Kaye. Nové, bohatě ilustrované vydání příběhů čarodějnického učně Harryho vás očaruje. Až do svých jedenáctých narozenin si o sobě Harry myslel, že je jen obyčejný chlapec. Pak ale dostal soví poštou dopis, kterým byl zván ke studiu na prestižní soukromé Škole čar a kouzel v Bradavicích, a jeho život se rázem proměnil…... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)

Harry Potter and the Philosopher´s Stone: MinaLima Edition, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Harry Potter a Kámen mudrců (ilustrované vydání). Přihlašte se a napište ho.

milovnice_knih_
15.08.2024 5 z 5

Po delší době jsem se znovu pustila do série o Harrym Potterovi, kterou bych letos chtěla přečíst celou i s doplňkovými knihami.
Ale o proti předešlím čtením Harryho, jsem se letos pustila do ilustrovaného prvního dílu a jsem velmi nadšená.
Příběh a postavy byly úžasné stejně jako pokaždé, když knížku čtu, ale ty ilustrace tomu dodávaly opravdu skvělou atmosféru.
Za mě moc doporučuji, stejně jako pokaždé. Ať už knížku budete číst v klasickém nebo ilustrovaném vydání.
Velmi doporučuji - moje nejoblíbenější série.

Sitting-Bull
10.02.2024 5 z 5

Nádherné ilustrace posouvající úžasný příběh ještě na vyšší level.

kopeceli
04.02.2024 5 z 5

Příběh sám je naprosto úžasný, čtivý, zajímavý. Vyústění mi opět udělalo nezřízenou radost, i když už jsem knihu četla podruhé.
V tomto vydání zvlášť oceňuji překrásné ilustrace, ten chlap je skutečný mistr! Požitek ze čtení je tak dokonalý.

Ocenění knihy (1)

2015 - Kniha roku Databazeknih.cz (Obálka roku)

Kniha Harry Potter a Kámen mudrců (ilustrované vydání) v seznamech

v Přečtených1 115x