Hejno havranů přehled

Hejno havranů
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475883/bmid_hejno-havranu-B2m-475883.png 4 533 533

Havraní bratrstvo série

1. díl >

Autorčin milostně laděný román je směsicí erotiky, pomsty, tajemství a hledání pravdy. Hlavní protagonistkou fascinujícího příběhu je Cecílie Hornerová, dcera majitele továrny, která je nucena pracovat v otcově závodě v Triple Falls, a to ze dvou důvodů: aby nepřišla o jmění a aby mohla finančně podporovat svou matku, s níž se Cecíliin otec Roman Horner před mnoha lety rozvedl. Významnou roli v celém příběhu hrají její nejlepší kamarádka Christy a Sean s Dominikem. Milenecké vztahy mezi Cecílií a těmito muži se postupně začnou komplikovat. Navíc se dozvídá, že mají co do činění se spolkem havraního bratrstva. Je to tajné uskupení, o kterém se toho mnoho neví. Cecílie musí začít jednat. Chce dostat odpovědi na nezodpovězené otázky. Závěr první části je překvapivý, a tak jistě budete chtít vzít do ruky druhou část tohoto díla, abyste zjistili, jak vše dopadne.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Red

Flock, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hejno havranů. Přihlašte se a napište ho.

malutka888
včera 4 z 5

Tahle knížka mě bavila a štvala zároveň. Četlo se mi to moc dobře, ale tak strašně mě štvalo to tajnůstkaření... No, jdu na další díl :)

elii.reads
14.10.2024 2 z 5

(SPOILER) Z této knihy mám rozporuplné pocity. Bylo to rychlé čtení, příběh se dobře posouval a vtáhnul mě, navíc drama, které se neslo celou knihou a na konci se dostalo na úplně novou výši, mě dost namotalo. Na druhou stranu mi ale hrozně vadili hlavní hrdinové. Hlavní hrdinka, Cecílie, je mladá, naivní a nechá sebou zametat dvěma drsňáky, ze kterých je od prvního pohledu úplně hotová a postupně se také do obou zamiluje. Obě hlavní mužské postavy jsou manipulativní pitomci, kteří neumí komunikovat jako normální dospělí lidé a stále se okolo sebe snaží udržovat tajemnou atmosféru. Navíc jsou to drsňáci, u kterých i hlavní hrdinka pozná, že jedou v něčem ne tak úplně legálním, ale v čem konkrétně se nedozvíme. Ani jeden z nich neuznává autority, věří tomu, že je stále někdo poslouchá a v jednom bodě jsem se až divila, že na hlavách nenosí alobalové čepičky.

Nicméně, i přes to všechno vlastně nemůžu říct, že by mě kniha vyloženě nebavila. Předpokládám, že bylo autorčiným záměrem vytvořit přesně takové postavy. Navíc ve mě kniha vyvolala spoustu emocí, což je vždy plus. V knize také najdete spoustu spice scén. Pokud vám vadí téma polygamie, doporučuju po knize nesahat.

Rozečetla jsem i druhý díl a už teď vím, že v této sérii pokračovat nebudu.

Lucie.H
08.10.2024 5 z 5

(SPOILER) Hlavní hrdiny jsem si hned zamilovala, ze začátku jsme si říkala že se Cecílie chová trochu dětinsky, ale pak jsme si uvědomila že je jí vlastně pouze 19 let a má nárok na to se chovat nedospěle.

Spoiler !!
Už od začátku tam byly náznaky toho že to bude Cecílie táhnout s oběma kluky naráz. A přesně jako Cecílie jsme si je zamilovala oba a nemohla jsem si mezi nimi vybrat. Konec kdy jí oba dva opustily jsem nechápala proč to musely udělat. Bylo mi jí hrozně líto že vlastně kvůli rozhodnutí jednoho člověka přišla v jednom dni o všechny přátelé a Seana a Dominika které milovala.

Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021

Své představě o mučednictví jsem uvěřila, protože jsem jí chtěla věřit, a vypěstovala jsem si to nejmasochističtější ro- mantické srdce, což mělo za následek mou nemoc.

Všichni jsme vinni tím, co se stalo – a všichni si odpyká- váme svůj trest. Byli jsme lehkomyslní a nerozvážní, protože jsme si mysleli, že naše mládí nás činí nezničitelnými a hříchy se nás nedotýkají. A na to jsme také doplatili.

Ale je čas přiznat spíš sobě než komukoli jinému, že kvůli způsobu, jakým jsem se nechala formovat, a kvůli mužům, kteří mě utvářeli, bráním sama sobě v šanci na normální a zdravý vztah.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Hejno havranů v seznamech

pro ženy erotika tajemství pravda a lež pomsta erotické romány

Kate Stewart
americká