Keď čert nespí přehled
M. J. Arlidge
Helen Grace série
V zašitom nočnom klube Raj bolesti, kde každý môže byť na chvíľu sám sebou, sa stretáva uzavretá komunita. Klientela je pestrá, diskrétnosť je preto zákonom. Útočisko však naruší vrah a na mieste zostane jeden mŕtvy. Vo svete, kde je anonymita všetkým, môže aj jediné priznanie obrátiť život naruby. Svedkov je mnoho, no pre chúlostivosť prípadu každý mlčí vrátane ženy, ktorá vedie vyšetrovanie – Helen Graceovej. Helen obeť poznala. Vlastne viac než to – poznala ju lepšie ako ktokoľvek iný. Keď vrah udrie znova, bude sa musieť rozhodnúť. Koľko hraníc je ochotná prekročiť, aby chytila nepolapiteľného vraha?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2018 , Ikar (SK)Originální název:
Little Boy Blue, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Keď čert nespí. Přihlašte se a napište ho.
Ďalší diel s vyšetrovateľkou Helen Graceovou bol opäť výborný. Keďže ďalší diel som čítal už skôr, tušil som ako sa kniha skončí a čím ďalej, tým viac kráčala k smutnému, ale nevyhnutnému finále. Zaujímavé bolo aj samotné vyšetrovanie a to, že sa to odohrávalo v prostredí BDSM. Odporúčam túto knihu, ale nie slabým povahám. Je to fakt mrazivý thriller.
Dalsia dobra krimi od autora. Mna bavila, bola napinava a ten zaver by som si teda ani netipla...Helen mi je vlastne strasne luto, je mi luto jej sukromneho zivota, a aj toho, ako kniha skoncila. Uz len dufat, ze nato pride Charlie, pretoze v nikom inom nie je potencial nato, aby to rozluskal. Tesim sa na dalsie casti. A teda stale dufam v stastnejsie konce :-).
Kniha Keď čert nespí v seznamech
v Mé knihovně | 50x |
2014 | Ententýky |
2016 | Na koho to slovo padne |
2017 | Nelej olej na oheň |
2017 | Pekne spinkaj, bábika |
2020 | Talent na smrť |
(SPOILER) Kniha bola skvelá. Dej bol napínavý a niesol v sebe atmosféru, že sa niečo chystá a už od začiatku bolo jasné, že to pre Helen dopadne zle. Ďalšie úžasné pokračovanie super série.