Helix - I ty budeš nahrazen přehled

Helix - I ty budeš nahrazen
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415279/bmid_helix-fWU-415279.jpg 4 261 261

Americký ministr zahraničí během státní návštěvy Mnichova zemře. Během pitvy na jeho srdci nalezli zvláštní znamení, způsobené bakteriemi? V Brazílii, Tanzánii a Indii zaměstnanci mezinárodní chemické společnosti objevují plodiny a zvířata, která by neměla existovat. Ve stejnou chvíli se Helen a Greg obrací na genetickou kliniku, která by jim měla pomoci s umělým oplodněním. Doktor jim vypráví o neoficiálním výzkumném programu, díky kterému se už narodilo více než sto “speciálních” dětí. Ale pak jedno z těch dětí zmizí a všechno nasvědčuje, že události spolu souvisí...... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Omega

Helix - Sie werden uns ersetzen, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Helix - I ty budeš nahrazen. Přihlašte se a napište ho.

Briv
24.01.2025 4 z 5

Helix byla třetí knížka od autora, kterou jsem četla a pocit z ní mám docela smíšený. Marcus Rafelsberger má velké nadaní vybrat téma knihy, které je velmi zajímavé, dokáže k němu nastudovat velké množství informací, které je potřeba, ale když dojde na samotnou knihu, tak tomu celému prostě nějak chybí šťáva. Nedařilo se mi pořádně začíst a nejsem si úplně jistá, jestli vůbec půjdu do dalších jeho knih. Možná, že to takto stačí...

Terusta
16.12.2024 3 z 5

Měla jsem ze začátku trochu problém se zorientovat v množství postav a dějových linek, ale když to konečně začne do sebe zapadat, kniha se čte velice dobře. Bohužel jak jsem byla nadšená z Black out, tak druhé dvě knihy mě tolik neoslovily a nezanechaly ve mě takový dojem.

Saturnia
16.09.2024 4 z 5

(SPOILER) Kniha se mi moc líbila. Nebyla tak dobrá, jako Black Out a strukturově mi přišla trochu jako přes kopírák.
Nicméně se mi moc líbila problematika, která byla v tomto případě spojena se šlechtěním rostlin, domácích zvířat a lidí.
Na konci mi přišlo, že měli normální lidé až nějak moc štěstí, oproti těm šlechtěným.

Seznamte se, Marc Elsberg

22.11.2019

Knižní novinky (41. týden)

06.10.2019

Kniha Helix - I ty budeš nahrazen v seznamech