Smrt v oblacích přehled

Smrt v oblacích
https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94270/bmid_smrt-v-oblacich-7sh-94270.jpeg 4 617 617

Hercule Poirot série

Detektivní román líčí vraždu známé francouzské lichvářky v letadle nad Lamanšským průlivem přímo před očima Hercula Poirota. Proslulý detektiv Poirot se stává vítaným pomocníkem svých anglických i francouzských kolegů. Autorka udržuje čtenáře v napětí až do poslední chvíle, kdy Hercule Poirot jedinečným způsobem odhalí vraha.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , NLN - Nakladatelství Lidové noviny

Death in the Clouds, 1935

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrt v oblacích. Přihlašte se a napište ho.

sgjoli
13.10.2024 3 z 5

Příběh Smrt v oblacích jsem kdysi viděla zfilmovaný s Davidem Suchetem jako Poirotem, ale mnoho jsem si nepamatovala, tak bylo na čase si toto dílko připomenout.
Zápletka sama o sobě nebyla špatná, ale zároveň nemohu říct, že bych z toho byla vysloveně odvařená či se nějak hlouběji ponořila do děje a cítila se nějak napnutá či připoutaná. Postavy mi trochu splývaly, nějak mi nepřipadaly výrazné, že bych si k nim vysloveně vytvořila nějaký vztah - spíš mi byly tak nějak jedno. Zase ale musím říct, že jsem neodhadla pachatele, z čehož mám radost, protože to mám u detektivek ráda, když mne autor(ka) dokáže převézt na celé čáře. A to se autorce povedlo.
No, nakonec 3 hvězdy.

petrarka72
17.09.2024 3 z 5

Magnifique. Pozor na vosy a hady! A na Poirota, pochopitelně.

Jíťa307
14.09.2024

Audioknihu jsem poslechla jedním dechem. Napínavá detektivka s pikantní zápletkou. Při poslechu jsem několikrát měnila typ na vraha. Je příjemná svou délkou a rozhodně vřele doporučuji.

Kniha Smrt v oblacích v seznamech