História nás dvoch přehled

História nás dvoch
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/319498/bmid_historia-nas-dvoch-Nur-319498.jpg 4 255 255

Umění předstírat série

< 2. díl

Justin Carter mal oči vždy len pre jedno dievča a jeho city k nemu nikdy nevyhasli. Pred tromi rokmi zlomil Peyton srdce a zmaril tak akúkoľvek šancu, aby mu niekedy odpustila. Peyton Williamsová chce silou -mocou dostať Justina z hlavy. Už len mesiac ju delí od maturity a potom sa konečne vymaní z bolestivých spomienok. Predtým však musia spolu vypracovať školský projekt…... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

The Natural History of Us, 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize História nás dvoch. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (46)

Nathally
08.11.2023 4 z 5

Klišé knihy jde vidět již na začátku příběhu a už od začátku mě hrozně zajímalo, co bylo tou věcí, která Justina a Peyton rozdělila a co ji vlastně Justin tak hrozného provedl. To jsme se mohli dozvědět až skoro ke konci knížky a musím říct, že mě to napadlo ihned na začátku. A jsem ráda, že se ukázalo, že Justin není takovej parchant, jak se ze začátku zdálo. Byla jsem ráda, že tam byly pohledy, jak jeho, tak i Peyton, ale její pohledy mě až tak moc nebavily. Co mi v knize dost vadilo, tak pohledy do minulosti, kterých tam možná bylo až příliš a některé z nich mě ani extra nebavili, hlavně ne ty Peytoniny, protože mi přišly takové až moc suché a většinou o ničem. Knížka je odpočinková, ale že bych po ní chytla po druhé, to ne. Spíše je na dlouhé zimní večery.

Lenka2533
01.01.2022 4 z 5

Fajn oddechovka :)


jitka_dankova
29.11.2021 2 z 5

Knihu jsem přečetla, ale není to nic pro mne. Jde o příběh o tom, jak se dva znovu dají dohromady. Celou knihou se prolínají dvě časové roviny, jedna teď a druhá před třemi lety, a to bylo pro čtení hrozně nepříjemné. Mátlo mne, kde zrovna jsme a co se děje, těžko jsem se začítala do toho děje, když pořád skákal tam a zpátky. A nejde ani o nijak zvlášť extra romantiku. Autorka ale jinak píše hezky, takže chápu, že se v knize někdo najde a zaujme ho, pro mne to ale moc není.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha História nás dvoch v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených398x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených18x
v Knihotéce187x
v Chystám se číst160x
v Chci si koupit47x
v dalších seznamech5x