Hlubina přehled

Hlubina
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522146/bmid_hlubina-JrB-522146.jpg 4 290 290

Zima 1963. Do města v liptovských horách přichází zkušený důstojník obávané STB, aby vypátral pachatele bestiálního zločinu. Záhy zjistí, že oním pachatelem není člověk, nýbrž zlomyslný a nesmírně vynalézavý fenomén. Množí se oběti hrozivé úkazy a panuje krutá, stoletá zima. Navíc to není pouze STB, kdo má o případ zájem. Kriminální thriller z šedesátých let se dá číst i jako prequel románu Strach.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlubina. Přihlašte se a napište ho.

lenkaabooks
předevčírem 4 z 5

1963. Do Ružomberoku přijíždí agent STB, aby vyřešil záhadu zmizelých dětí. Velice brzy se dostaneme do víru záhadných jevů a úmrtí, nic pro slabé žaludky. Sám agent bojuje se svou minulostí a závislostí na rohypnolu. Poslední třetina knihy byla hodně divoká jízda.
Přestože v knize byla spousta metafyziky které nerozumím, čtení jsem si užila. Jenom popis třeskuté zimy stojí za to.

.Tera.
22.10.2024 3 z 5

Jako vždy (v případě Kariky) jsem četla jedním dechem. Celkově jsem si knížku užila. Ovšem závěr byl poněkud zdlouhavý a přišlo mi, že se vlastně pořád jen opakuje to stejné. Realita se mění, lidi se mučí a všichni mají nadpozemskou sílu a výdrž...To mi bohužel dojem z knihy trochu zkazilo.

klmonkaa
21.10.2024 4 z 5

Bolo to strašne odporné, ale nemohla som to nedočítať. :-D

Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)

05.11.2023

Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)

15.10.2023

Kniha Hlubina v seznamech

záhady thrillery zločiny nevysvětlené, nevyjasněné jevy zima

Jozef Karika
slovenská, 1978