Hodiny tikají přehled

Hodiny tikají
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494997/bmid_hodiny-tikaji-7e5-494997.jpg 4 27 27

Knížka s podtitulem 60 plus jeden fejeton o životě shrnuje autorčinu publicistickou tvorbu z posledních pěti let. V letech 2017–2021 psala měsíc co měsíc fejeton do magazínu Reportér: o společnosti, politice, kultuře, cestování i o sobě. Jen pro knižní vydání připsala poslední text, jakousi pomyslnou tečku za tím vším.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hodiny tikají. Přihlašte se a napište ho.

micha-ella
11.10.2023 2 z 5

Rok Kohouta a Život je nádherný jsem četla s chutí a bez zastavení, tyto fejetony s přestávkami a s přeskoky. Některé jsem úplně vynechala. Je škoda, že s paní Boučkovou nesouzním ve více směrech.

Ada0004
14.05.2023 5 z 5

Zajímavá kniha. Dozvěděla jsem se mnoho pro mne dosud neznámých věcí - stále jsem četla s mobilem po ruce a googlila a radovala jsem se, co jsem díky tomu mohla prožít - výstavy a divadla, jenž jsem nezaznamenala, zajímavá místa, zajímaví lidé. Prožila s autorkou řadu radostí i řadu smutků. S mnohými názory jsem souhlasila. Bylo to opravdu milé počtení k zamyšlení doporučuji

bookcase
12.03.2023 4 z 5

Zajímavé názory, čtivé fejetony o každodenních všednostech, kultuře a světě kolem nás.

Lvi na výsluní a další knižní novinky (22. týden)

29.05.2022

Kniha Hodiny tikají v seznamech