Hodná sestra přehled
Sally Hepworth
Fern Castleová pracuje v místní knihovně. Tři večery v týdnu pravidelně večeří se svým dvojčetem Rose, která je jí celý život oporou a rádcem. Fern je ze sester ta uzavřenější. Vyhýbá se davům, jasným světlům a hlasitým zvukům. Má pečlivě uspořádaný život a narušení její rutiny by mohlo mít nedozírné následky.Když Rose zjistí, že nemůže otěhotnět, Fern v tom vidí příležitost, jak se sestře odvděčit za všechno, co pro ni kdy udělala. Fern může pro Rose dítě odnosit. Jde jen o to najít otce. Snadné jako facka. Jenže tahle mise obrátí Fernin pevně ohraničený život vzhůru nohama a přivolá temná tajemství z minulosti. Sally Hepworthová, autorka románu Tchyně, přináší naprosto vynikající, svérázný a šokující příběh o dvou sestrách, které pojí stejná krev a také spousta lží…... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2022 , Ikar (ČR)Originální název:
The Good Sister, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hodná sestra. Přihlašte se a napište ho.
Mě se kniha líbila, jen mě mrzelo,že jsem si četla hodnocení zde na databázi, protože jsem díky tomu celou dobu tušila jak to bude a vzalo mi to napětí při čtení a žádné překvapení se tudíž nekonalo.
Kdo nečetl, tomu doporučuji necist komentáře dopředu.
Jinak je kniha pěkně napsaná, čtivá a příběh vcelku zajímavý.
Knihu mohu doporučit.
100 nejčtenějších knih roku 2022
27.12.2022
10 právě čtených knih podle uživatelů (únor)
15.02.2022
10 právě čtených knih podle uživatelů (leden)
17.01.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Hodná sestra v seznamech
2019 | Rodina odvedle |
2021 | Tchyně |
2022 | Hodná sestra |
2016 | Tajemství porodních bab |
Je to dobře napsané a díky tomu jsem to i dočetla, ale jinak to bylo prvoplánovité a očekávatelné. Tak to klouzá po povrchu, sice to řeší závažná témata, ale asi tak jako v pohádce.