Hollywoodští manželé přehled
Jackie Collins
Jsou vášniví..., jsou sexy..., jsou nej... Tenisový král, studiový magnát, superstar. Tři hodinové, tři přátelé ze studentských let, kteří se postupně dostali až na vrchol popularity a nyní patří ke společenské špičce magického světa - Hollywoodu. Hollywoodská serie 1. díl - Hollywoodské manželky 2. díl - Hollywoodští manželé 3. díl - Hollywoodské děti 4. díl - Nová generace hollywoodských žen 5. díl - Hollywoodské rozvody... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1996 , AlpressOriginální název:
Hollywood Husbands, 1986
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hollywoodští manželé. Přihlašte se a napište ho.
Tak řekla bych příběhy po americku. První díl jsem byla zvědavá, u tohoto druhého jsem očekávala něco víc. Bohužel nijak zvlášť mě to nebavilo. Samozřejmě že přelouskám i další díly , abych tedy už věděla celou analogii, ale vím, že se k tomu již nikdy vracet nebudu.
První díl se mi vůbec nelíbil a považuji ho za jednu z nejhorších knih od Jackie. Proto jsem do Manželů šla trochu se skepsí a hlavně s nechutí. Ve výsledku jsem se ale nemohla od knihy odtrhnout. Četla jsem ji tedy poměrně dlouho, ale neuvěřitelně mě bavila.
V knize je strašně moc postav, ale během pár kapitol jsem se naprosto zorientovala a neměla problém přiřadit jméno k dané postavě. Její knihy jsou plné intrik, zrad, vražd a sexu, ani tahle kniha není výjimkou. Každou postavu, byť sebezápornější, jsem si ale oblíbila, každá měla něco do sebe.
Kniha Hollywoodští manželé v seznamech
v Mé knihovně | 98x |