Všechno, co napsala přehled
Josh Lanyon
Holmes & Moriarity série
JX Moriarity si svého nového milence moc neužije. Nejenže je Kit Holmes nerudný spisovatel, ještě navíc zase ruší plánovaný romantický víkend a zasazuje další ránu už tak skomírajícímu vztahu. Co na tom, že k tomu má tentokrát Kit důvod: jeho mentorka a bestsellerová autorka Anna Hitchcocková si málem uhnala smrt vražedným pádem ze zledovatělých schodů a požádala Kita, aby za ni vedl pravidelný zimní seminář psaní. Taková žádost se neodmítá, zvlášť když by se během víkendu v Annině sídle mohlo ukázat, kdo se ji snaží zabít. V chumlu šesti amatérských vyšetřovatelů – začínajících spisovatelů, které spojuje temné předivo nepřehledných vztahů – Kit postupně nabyde dojmu, že pravda by mohla být ukryta mezi stránkami něčí fiktivní minulosti. Chytrý zabiják je naneštěstí neustále o krok napřed. A možná bude příliš pozdě na to, aby na pomoc dorazil JX.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno:Originální název:
All She Wrote, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno, co napsala. Přihlašte se a napište ho.
![Solei Solei](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3.5 z 5 3.5 z 5](img/content/ratings/35.png)
Vyslechnuto jako audiokniha, skvěle načtená Petrem Štěpánem.
Samotný příběh je opět nenáročná oddechovka. Možná trochu méně humorný než předchozí díl, a více zaměřený na vztah Kita a JX, ale pořád stejně dobrý, ne-li o fous lepší.
V první části se seznamujeme s postavami literárního kroužku, a snahou zjistit, kdo by mohl mít důvod Annu zabít.
Po nečekané nehodě však děj začne nabírat na obrátkách, a příběh svižně odsýpá. Na scéně se objeví sympaťák JX, který je nejen starostlivým přítelem, ale také dokonalým milencem, což nám autorka velmi otevřeně popíše v milostných scénách. (Jestliže jsem u prvního dílu napsala, že mi to připomíná gay porno, tak to byl slabý odvar toho, co najdete zde).
Pachatele i motiv jsem tentokrát uhodla už asi v půlce, nicméně na zajímavosti příběhu to nic neubralo. A závěr? Tak nějak jsem to očekávala, a možná v to i trochu doufala...
Těším se na další díl.
![Ailee Ailee](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/100515/m_100515-nE6.jpg?v=1490079274)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
První díl mě asi zaujal více, tento jsem poslouchala už s menším zaujetím. Pořád to bylo dobré, ale detektivky jsou daleko mimo mou obvyklou zónu.
Kniha Všechno, co napsala v seznamech
v Mé knihovně | 80x |
2022 | ![]() |
2023 | ![]() |
2024 | ![]() |
Tohle byla paráda! Ještě lepší než první díl. Naprosto se mi podařilo do knihy ponořit a vypnout u ní. Zápletka je skvělá a neotřelá, je tu možná větší důraz na rozvíjející se vztah Kita a JXe, opět perfektně vymyšlené místo pro zločin. Každý díl je jiný, přitom oba jsou nesmírně čtivé, detektivní i zábavné. Tohle vše podle mě dělá dobrou knihu. I Kit, který mě v prvním díle moc neoslovil, jsem tady přišla na chuť. Takže jestli vás jeho charakter odradil od čtení druhého dílu, nenechte se. Není to žádná nastavovaná kaše. Už se nemůžu dočkat třetího dílu!