Hororovky přehled

Hororovky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535378/bmid_hororovky-660915d89a57f.jpg 3 9 9

Nečíst v noci! Na dně skříně je nalezena podivná kniha. Číst z ní ale může jen ten, kdo byl vybrán. Kým? Děsivým, ale pohodovým prastrejdou se zálibou v černých kocourech a čtení při svíčkách. Hororové příběhy začal jako první z rodiny vyhledávat a sepisovat do této knihy. Jakkoli jsou jeho příběhy plné podivných událostí a nečekaných zvratů, prastrejda se postaral, aby neskončily špatně. Pozor ale, čtenáři! Příběhy zaznamenané v knize zůstávají děsivé. Zejména v noci.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hororovky. Přihlašte se a napište ho.

Varjohukka
16.10.2024 3 z 5

Tuhle knihu jsem měla rozečtenou už nějakou dobu, ale ne a ne se dokopat k dočtení.
Po knize Doteky hrůzy od R. L. Stine jsem měla chuť ještě chvilku zůstat mezi strašidelnými příběhy pro děti a tak jsem ji dočetla. Ale musím se přiznat, že trochu na sílu. Nevím, nějak mi to nesedlo, čtení bylo takové jakoby těžkopádné. Mohlo to být i překladem, nevím. Přitom některé příběhy měly dobrý nápad. Celkově ale trošku zklamání. Škoda.

blackoutzuzi
02.07.2024 3 z 5

Po téhle knize jsem sáhla ze dvou důvodů - miluju hororové povídky a chtěla jsem něco jednoduchého na čtení, u čeho vypnu.

Musím říct, že příště už půjdu spíš po hororech z dospělého oddělení, za poslední dva roky se mi můj čtenářský vkus dost změnil a to, z čeho bych byla dřív nadšená, teď hodnotím průměrem. Hororovky určitě splňují v rámci svého žánru a cílové skupiny všechna kritéria boží knihy, ovšem mně to bylo málo, což je ale můj problém, jelikož už jsem z young adult vyrostla..)

666Jitka
19.06.2024 3 z 5

Taková strašidelná jednohubka spíše pro děti - pro mládež už by to bylo asi poněkud nezáživné a málo děsivé, vzhledem k tomu, že má být tento počin hororem. Přečetla jsem během jednoho dne, abych knihu otestovala, než jí věnuji svému synovci. Kniha má velmi pěknou obálku a ilustrace jsou též povedené. Najdeme zde čtyři delší, dá-li se to tak vůbec říci, příběhy, které by mohly děti docela vystrašit a 12 mikro hororů, jak je nazývá sám autor, které mi přijdou spíše jako náčrty pro povídky budoucí.

Rebel, Samotářka a další knižní novinky (16. týden)

14.04.2024

Kniha Hororovky v seznamech