Hory, mlha, láska a já přehled

Hory, mlha, láska a já
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532485/mid_hory-mlha-laska-a-ja-65d3c96cbe567.jpg 4 52 52

Hlavní hrdinka má pocit, že ji její manžel sotva vidí a vnímá. Touží po větší sounáležitosti, otevřeném dialogu s ním, a po něze. V naději, že k sobě zase najdou cestu, objednala pro oba víkendový pobyt v horách. Jenomže jejich společná krátká dovolená se již od začátku vyvíjí poněkud nešťastně: zatímco ona chce jít na pěší túru, on má v plánu strávit den na horském kole, načež se spolu pohádají. Žena se tedy vydá na cestu sama a přitom objeví kamenný kruh se záhadným nápisem. Setkává se tam se starým mužem, který před mnoha lety, stejně jako ona, prožíval hlubokou manželskou krizi. A který jí prozradí, že právě na tomto místě našel klíč k lásce.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Kazda

Die Berge, der Nebel, die Liebe und ich, 2024

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hory, mlha, láska a já. Přihlašte se a napište ho.

Boboking
27.09.2024 3 z 5

Prostě klasická motivační kniha, o sebezdokonalování partnerských vztahů. Jako chodec jsem ocenil především propojení s turistikou. Nějak neurazila, ani nepřekvapila. Prostě my muži nejsme tak empatičtí :-)

kikies
19.09.2024 5 z 5

Mám knihy od Tessy Randau ráda. Přinutí Vás zamyslet se nad na první pohled jasnými a samozřejmými věcmi a podívat se na ně trochu jinýma očima. Díky tomu si možná uvědomíte, co lze dělat jinak, případně lépe. A nejlepší na tom je, že k tomu nepotřebuje stovky stran, na kterých omílá stejné myšlenky pořád dokola. Její knížky zvládnete klidně za jedno odpoledne a to je mi velmi sympatické. Ne, není to žádný zázračný recept, jak napravit pošramocené vztahy, je to jedna z možností, jak začít pracovat na zkvalitnění svého života tím nejjednodušším, ale zároveň nejzásadnějším krokem - kritickým zhodnocením svého vlastního přístupu.

veriszv
18.09.2024 3 z 5

Krátká knížečka, která je zamyšlením nad vztahy.
Občas je fajn, se pokusit nahlédnout na vztah z nadhledu a taková túra v horách, k tomu může pomoct.
Myslela jsem, že se v této knize bude ukrývat příběh. Ten tam sice byl, ale spíš jako podpůrná berlička pro jednotlivé myšlenky.
Knížka tak na mě místy působila trochu moc na sílu, uměle a spíš jako taková příručka, co se snaží tvářit jako příběh.
Pokud máte tento typ knih rádi, proč ne. Mě to příliš nenadchlo.

Závod s časem, Trnová královna a další knižní novinky (9. týden)

25.02.2024

Kniha Hory, mlha, láska a já v seznamech