Hotel pod šťastnou hvězdou přehled

Hotel pod šťastnou hvězdou
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493048/bmid_hotel-pod-stastnou-hvezdou-0Ef-493048.jpg 4 46 46

Kam až musíme dojít, abychom objevili domov? Mladá tulačka Hermine našla jako pokojská v Provence nejen práci, ale i náhradní rodinu. O dvacet let později je majestátní hotel jejím domovem, kde vychovává dvě děti, které má ve střídavé péči. Stárnoucí majitelé ji však nemohou chránit věčně. Hermine se musí postavit na vlastní nohy a vypořádat se s city, které v ní vzbuzuje jejich syn Ivan. Ten má po návratu ze Singapuru převzít rodinný podnik, k němuž v minulosti ztratil pouto.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

La Datcha


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hotel pod šťastnou hvězdou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Kristy.Seb
16.05.2024 4 z 5

Příběh mě vtáhnul hned od začátku. Četlo se to samo. Jen by ten konec nemusel být takový vlastně nekonec.

Mermaida
30.12.2023 4 z 5

Touhle knihou jsem dočetla všechny autorčiny knihy, které jsem měla doma a čekaly na své přečtení. Jediná kniha, kterou jsem nečetla (a ještě ji ani nemám) je loňská novinka "Než nás rozdělí láska". Jak je vidno - autorčiny knihy mám opravdu ráda a povětšinou mi i sednou. S Hotelem pod šťastnou hvězdou to nebylo jiné. Od prvních stránek se mi hezky četla, byla dojemná, poutavě napsaná a dějem i částečně smutná. Nestydím se za to, že během čtení nejednou ukápla slza. Byla to opravdu dojemná a hořko-sladká romance. Přála jsem Hermine trochu víc šťastnější konec a vůbec bych se na autorku nezlobila, kdyby tahle kniha měla třeba i pokračování. Ale je mi jasné, že autorka zvolila takový konec, který u některých čtenářů může vyvolávat další otázky, schválně. :-)


cukrovka
01.12.2023 3 z 5

Knížky této autorky čtu ráda, ale tady mi něco scházelo. Stále jsem čekala na nějaký děj a ono nic. Pořád dokola je omílán těžký začátek života hlavní hrdinky, její vděk a obdiv k jejím chlebodárcům a skoro nic se nedozvíme o druhém z hlavních hrdinů Vasjovi. Až na konci je nám vše trochu ovětleno.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Program apokalypsy, Nick a Charlie a další knižní novinky (21. týden)

22.05.2022


Knižní novinky do konce roku

12.12.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hotel pod šťastnou hvězdou v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených66x
ve Čtenářské výzvě8x
v Knihotéce144x
v Chystám se číst59x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech2x