Hotel Sacher přehled

Hotel Sacher
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/363372/bmid_hotel-sacher-kMo-363372.jpg 4 96 96

Vídeň 1892. Anna Sacherová chce po nenadálé manželově smrti pokračovat ve vedení hotelu. Mladá vdova si rezolutně a navzdory všem překážkám vydobývá pozici principálky. A zatímco Anna Sacherová s neodmyslitelným doutníkem, v doprovodu smečky bulteriérů a společně se svým personálem povyšuje hotel na legendu, setkávají se v jeho foyer dva nesourodé manželské páry: princ a princezna von Traunstein a berlínští nakladatelé Marta a Maxmilian Aderholdovi. Mezi suitami a chambres séparées Hotelu Sacher ve Vídni se rodí milostné drama lásky, nevěry a žárlivosti.... celý text

Literatura světová Romány Historické romány
Vydáno: , Knižní klub

Das Sacher: Die Geschichte einer Verführung, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hotel Sacher. Přihlašte se a napište ho.

Kristulda
22.02.2024 3 z 5

Dala jsem tři hvězdičky a to z toho důvodu, že příběh měl potenciál, ale bylo to napsáno tak nezazivně, chtěla jsem víc zjistit o hotelu samotném, bylo tam spousta jiných postav. Chápu, záměr byl zřejmě, aby si čtenář dokázal představit jací lidé v hotelu pobývali. Přijde mi to takové slabé a jednoduché až je mi z toho smutno, ptž historické romány mám ráda a mohlo to být poutavé a krásné čtení.
Je to čtení pro nenáročné čtenáře.

AnetaKor
20.07.2023

(SPOILER) Od poslední třetiny jsem se musela nutit k dočteni. Jak film mohlo být zajímavé, jak kniha nestojí za moc.

Zelený.úval
29.12.2022 5 z 5

Nejdřív jsem čekala od knihy trochu něco jiného. Nakonec mě ale příjemně překvapila, jak dobře se četla a jak nebyla úplně předvídatelná. Postavy Smrti a Lásky příběh vždy zajímavě dokreslily.

Knižní novinky (15.1. - 28.1.)

15.01.2018

Kniha Hotel Sacher v seznamech