Hotel U devíti koček přehled

Hotel U devíti koček
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/430275/mid_hotel-u-deviti-kocek-iBU-430275.jpg 4 87 87

Hotel U devíti koček série

1. díl >

Soužití lidí a koček pohledem čtyřnohých miláčků. Kdo prožil pár dní, týdnů nebo dokonce let s kočkami, ten nikdy nezapomene. Vztahy se navazovaly, vyvíjely, kočky přicházely, odcházely, a zanechávaly stopu. Drobných příhod přibývalo, a aby neupadly v zapomnění, vznikl deníček kočky Rozárky. A právě z ní se vyklubala kočičí spisovatelka. Pohodlně se usaďte, uvařte si kávu nebo čaj a začtěte se do jejího deníčku. Jste zváni do Hotelu U Devíti koček.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hotel U devíti koček. Přihlašte se a napište ho.

Sitting-Bull
24.11.2024 2 z 5

Hmm, tak nezbývá, než konstatovat, že jen popsat vtipné příběhy na knihu prostě nestačí. To, co se v blogu schová, zde je vidět naplno v celé nahotě.
Jsem milovníkem koček, doma jich máme šest, ale číst tuto knihu pro mě bylo, až na pár vtipných momentů, spíše utrpením. Četla jsem zároveň (neprávem opomíjenou) knihu George Mikese Číča a tím výrazněji jsem viděla rozdíl mezi spisovatelem a bloggerem (bloggerkou). Ta moudra a laskavý popis v knize Číča s touto nešel vůbec srovnat, jak dalece ji přesahoval. Druhou hvězdičku dávám za to, že je to kniha o kočkách a životě s nimi a párkrát jsem se i zasmála, jinak by kniha steží dosáhla na jednu hvězdičku.

Katka_Malfoy
06.08.2024 2 z 5

Byla jsem raději, když psala Rozárka. Ke konci už to nudilo, jako by autorka chtěla knihu víc a víc natáhnout. Kdyby byla kniha o polovinu kratší, tak se nic nestane. Moje maminka se prý pořád smála a dokázala v tom vidět naše kočky. Ano, to je pravda, ale potřebuju o tom číst knihu, když mám doma to samé?

PetraN15
21.05.2024 5 z 5

Moc se mi to líbilo. Hezky psané, vtipné a naprosto výstižné.

Kniha Hotel U devíti koček v seznamech