Hovory se zvířaty: Důkazy lásky přehled

Hovory se zvířaty: Důkazy lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88631/bmid_hovory-se-zviraty-dukazy-lasky.png 4 8 8

Tato pozoruhodná kniha je jedním z nejuznávanějších průvodců na cestě komunikace mezi zvířaty a lidmi. Učí nás porozumět nejen psům, kočkám, koním nebo ptákům, ale také volně žijícím opicím, slonům, či delfínům.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hovory se zvířaty: Důkazy lásky. Přihlašte se a napište ho.

Zetuška
04.01.2025 3 z 5

Čteny jen kapitoly, co mě zajímaly, a to: Ale ano, ona mluví, Mluvící ptáci, Rozumět zpěvu ptáků, Zvířata si rozumějí a Muzikální hmyz. Jak si tak chovám svých pár slepiček a různých papoušků, ráda jsem náhlédla do dalších příběhů z ptačí říše, abych jim ještě lépe porozuměla. Avšak chvílemi slovně, obratově a kostrbatě napsáno, nebo přeloženo? Nevím ale moc nenadchlo sotva 3*

angel.megy
13.01.2024 1 z 5

Knihu jsem nečetla celou, pouze vybrané pasáže. Jako koňačku mě zajímali především koně. Bohužel musím říct, že ve dvou krátkých kapitolách o koních se nepíše nic převratného a navíc tam jsou dokonce nesmysly. Některá slova tam jsou napsaná v nesprávném použití - např. záměna opratě za lonž. Tedy usuzuji také na nepřesný překlad. Koňákům nedoporučuji číst, je to ztráta času.

Kniha Hovory se zvířaty: Důkazy lásky v seznamech

v Mé knihovně6x