Hraběnkou do Vánoc přehled
Annie Burrows
Hrabě z Bridgemeru si pečlivě udržuje pověst osamělého bručouna. Doufá, že tím odradí všechny vdavekchtivé mladé dámy, které se každoročně sjíždějí na velkolepá vánoční rodinná setkání v jeho venkovském sídle. Když se však jednou o Vánocích objeví mezi jeho hosty slečna Helen Forrestová, zapůsobí to na něj jako závan svěžího vánku. Jeho maska začíná být neudržitelná. Slečnu Helen vůbec neokouzluje jeho postavení či bohatství a nezastraší ji ani jeho mrzutost! V hraběti se začnou probouzet potlačované city a pokusí se Helen získat. Stane se do Vánoc hraběnkou?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , HarlequinOriginální název:
A Countess by Christmas, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hraběnkou do Vánoc. Přihlašte se a napište ho.
V druhé polovině knihy byla hlavní hrdinka poněkud únavná i na 19. století. Kdyby byly její myšlenkové pochody zkrácené o polovinu, byla by kniha výrazně čtivější.
Taková typická autorčina tvorba, kde oba dva z hlavních hrdinů, v tomto případě Helen Forrestová a hrabě z Bridgemeru, předpokládají, co si myslí ten druhý. Jak to dopadne je sice předem jasné, ale jedná se o nenáročné čtení, bez hlubší myšlenky a zápletky, nad kterým prostě jen vysadíte.
Kniha Hraběnkou do Vánoc v seznamech
Vánoce harlekýnky historické romance
2010 | Kapitánova žena |
2010 | Popelčiny slzy |
2011 | Manželské štěstí |
2010 | Půvabná divoška |
2012 | Hraběnkou do Vánoc |
(SPOILER) Trochu jednotvárne čítanie - čo si asi myslí on, čo si myslí ona a čo si myslí on, čo si asi myslí ona. Ku koncu mi to už liezlo na nervy. Veľkým plusom knihy bolo, že sa odohráva počas Vianoc, keby to je taká obyčajná harlequinka, tak možno ju ani nedočítam. Aj keď neviem, či mi prospelo, že som ju dočítala, lebo ten narýchlo urobený sex, mi pokazil dojem. To radšej mal Bridgemere pod každým imelom Helen pobozkať a bolo by!