Půvabná divoška přehled
Annie Burrows
Jasper Challinor, markýz z Lensborough, je zděšený. Kdo je ta rezavá, pihovatá dračice v ošuntělých šatech, s níž se setkává v jídelně svých hostitelů, kam si přijel vybrat matku pro svého budoucího dědice? A co ho k ní tak neskonale přitahuje? Jasper je zvyklý pokaždé dostat to, co si zamane, a teď si přeje dostat právě Hester. Přesvědčený, že je to jen chudá příbuzná, zažívá jeden šok za druhým. Ta bohatá lady ho donutí změnit všechny jeho zásady! Volně spojené s Kapitánovou ženou a Popelčinými slzami.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , HarlequinOriginální název:
His Cinderella Bride, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Půvabná divoška. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohle se moc nepovedlo. Jasper byl skvělý, ale Hester se mi nelíbila od jména až po chování.
Kniha Půvabná divoška v seznamech
2010 | Kapitánova žena |
2010 | Popelčiny slzy |
2011 | Manželské štěstí |
2010 | Půvabná divoška |
2012 | Hraběnkou do Vánoc |
Tak já nevím, asi jsem zmlsaná stylem jiných autorek, píšících historické romance a navíc mi tento díl přišel moc podobný předchozímu. Opakovala se naprosto stejná situace v myšlení hlavních hrdinů, Hester a Jaspera, kdy předpokládali (samozřejmě mylně), co si myslí a cítí ten druhý. Hester neměla moc pěkné zážitky z dospívání, a to jí ovlivnilo v chování ve společnosti. Bavila mě druhá dvojice a samozřejmě kapitán Fawley, jehož díl tuto sérii uzavírá.