Hranice návratů přehled

Hranice návratů
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502695/bmid_hranice-navratu-t5M-502695.PNG 4 14 14

Čtrnáct příběhů o návratech a zvratech ve vztazích, o jiskření a flirtu, o osamělosti a hledání... nebo také jeden velký o nezastupitelné úloze emocí, laskavosti a lidskosti.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hranice návratů. Přihlašte se a napište ho.

Aleh
06.10.2024 4 z 5

Kniha povídek o životě, lásce, o odchodech a návratech, o ztrátách a nálezech, o síle citu. Povídky jsou krátké, ale mnohdy netřeba více slov. A čtenář má prostor a čas k zamyšlení. Moc pěkné.

Aneleh
28.03.2024 4 z 5

Knihy od Jitky Prokšové mám ráda a nejenom proto, že je plzeňská rodačka a její příběhy se často odehrávají právě v našem městě. Líbí se mi její sonda do mezilidských vztahů a psychologických problémů, které se mohou týkat každého z nás.
Povídky se četly dobře, některé se mi líbily více, jiné méně, ale každá ve mně vzbudila nějaké emoce. Ve dvou z nich se poukazuje na covidovou dobu, což mi mírně pokazilo radost ze čtení a myslím, že se to bylo zcela zbytečné.
Asi nejhlubší prožitek byl pro mne příběh téměř slepého mladého muže v povídce "Všechny barvy duhy".

Airelle
06.11.2023 4 z 5

Tahle krásná povídková kniha se ke mně dostala díky štafetě, kterou pořádá sama autorka @jitkaproksova

Kniha je plná krásných příběhů ze života s určitým přesahem. Některé příběhy se mi líbily víc a některé míň. Některé jsem tak úplně nepochopila, což je ale kvůli tomu, že nemám podobné životní zkušenosti.

Občas jsem si říkala, že by povídky mohly být i delší, přeci jen mají cca 10 stran. Najdete tu příběhy o lásce, o smrti, o přátelství, o rozchodech i o štestí. Knihu jsem přečetla na jeden zátah. U pár příběhů jsem doslova nedokázala zadržet slzy.

Postavy jsou velmi lidské a reálné, opravdu máte pocit, že čtete posbírané příběhy ze života, proto jsou příběhy tolik emotivní a každý ve Vás něco zanechá, i kdyby to mělo být jen poučení.

Moc děkuji, že jsem si mohla knihu přečíst a rozhodně se poohlédnu po dalších knihách od autorky.

Vychází Kouzlo všité do šatů a další knižní novinky (45. týden)

04.11.2022

Kniha Hranice návratů v seznamech