Hřích přehled
Sharon Page
Trilogie sester Hamiltonových série
1. díl >
Venetie Hamiltonové není erotické umění cizí - bujné obrazy jejího otce jsou jedním z tajných společenských potěšení. Venetia však nikdy nezažila opravdovou touhu. Ne dokud nepotká Michaela Wyndhama, hraběte z Trentu - mocného muže, který má v rukou její budoucnost a jediným spalujícím polibkem probudí její zvědavost. Jeho zkušené doteky jsou jen začátkem její tělesné výchovy, ale cenou, kterou za takovou nepředstavitelnou rozkoš zaplatí, může být něco nebezpečnějšího než poddajnost...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , MediaplexOriginální název:
Sin, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hřích. Přihlašte se a napište ho.
Porno. Pravda, má to i příběh, ale ten se bohužel zcela ztrácí v poněkud vulgárních popisech nejrůznějších orgií. Asi v 1/3 mě všechny ty tělesné části, tekutiny a pohyby začaly trochu unavovat a zbytek jsem proskákala, abych věděla, jak to dopadne.
Proč ne. Ale znám lepší kousky ;)
To bylo fakt porno :-) Ani by mě nenapadlo, že napíšu někdy tuhle větu - toho sexu tam mohlo být klidně méně :-)
Jinak příběh za mě byl v pohodě, zápletka dobrá.
Chystá se samozřejmě na další díl, takže jsem toho evidentně ještě neměla až tak moc :-)
- na stránkách vydavatelství jsou u knihy tři papričky asi jich tam mohlo být o dost víc :-)
Kniha Hřích v seznamech
Anglie 19. století erotika historické romance
Je pravda, že děj by byl skvělý,kdyby tu nebylo tolik těch erotických scén.A to nejsem žádný puritán,ale čeho je moc,toho je příliš