Hříšnice přehled
Petra Hammesfahr
Cora Benderová tráví horké letní odpoledne s manželem a malým synem u jezera. Bylo by to normální příjemné odpoledne, kdyby se však Cora nerozhodla spáchat sebevraždu. Jenže na konci dne je vše úplně jinak.
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2003 , Albatros (ČR)Originální název:
Die Sünderin, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hříšnice. Přihlašte se a napište ho.
Text je občas poněkud zmatený a dělá čtenáři větší obtíže pochopit jeho význam, nicméně kniha jako taková mě naprosto pohltila a bavila mě daleko více než film, který je oproti knize hodně osekaný. Děj je čtenáři postupně odhalován a skýtá tak mnoho překvapení a odhalení.
Tak jsem četla kvůli tomu ,že se chystám koukat na seriál, ale kniha mě moc neoslovila. Dlouhé, nesrozumitelné kapitoly
Extrémně surový thriller + SOUTĚŽ
15.01.2019
Kniha Hříšnice v seznamech
2003 | Hříšnice |
1994 | Tichý pan Genardy |
1995 | Tajemství panenky |
2005 | Matka |
1995 | Brunova velká láska |
Nejdříve jsem viděla seriál, který se mi moc líbil, byl plný nečekaných zvratů, tak jsem byla zvědavá na knížku. Možná to byla dobrá volba podívat se nejdřív na seriál. Knížka se mi moc líbila, bylo v ní dotaženo spoustu věcí, co v seriálu nebylo, lépe jsem si představila hlavní hrdiny, sice jsem věděla, o čem knížka je, ale přesto se mi moc líbila.