Hrníček z lásky přehled

Hrníček z lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/121449/hrnicek-z-lasky-121449.jpg 4 79 79

Hrdiny románu jsou pětatřicetiletý Adam a o šest let mladší Eliška. Kromě toho, že jsou oba rozvedení a že se jeho dědeček oženil s její babičkou, nemají Adam s Eliškou naprosto nic společného. On už několik let úspěšně řídí dědečkovu firmu v Brně a chystá se vstoupit do nového manželství, ona si zvolila osamělý život na venkově v pronajaté usedlosti, kde se živí výrobou keramiky. Viděli se jednou v životě před dvaceti lety a není ani trochu pravděpodobné, že by se ještě někdy potkali. Osud v podobě dědečkovy závěti však jejich životy nečekaně spojí…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrníček z lásky. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (20)

cori
21.04.2022 3 z 5

Autorka napsala pohádku, která má nesmyslnou zápletku. Podle českého občanského zákoníku není možné, aby zůstavitel závěti někoho nutit ke sňatku a ještě k tomu s konkrétní osobou. Takovou podmínku soud neakceptuje.

alzbeta4340
09.09.2020 4 z 5

Nenáročná červená knihovna z českého prostředí. Motiv vynuceného sňatku je mnohokrát zpracovaný, takže bylo jasné, jak se příběh bude vyvíjet. Přesto jsem si dobře odpočinula, nebylo to nudné ani trapné.


tygřímáma
12.06.2020 4 z 5

(SPOILER) Závěť Adamova dědečka změní život nejen jemu, ale i Elišce, kterou Adam viděl jednou v životě a přesto k ní okamžitě pocítil veliké antipatie. Ale po roce může celá situace vypadat úplně jinak.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hrníček z lásky v seznamech

v Přečtených135x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených4x
v Knihotéce38x
v Chystám se číst16x