Hvězdný prach přehled

Hvězdný prach
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543221/bmid_hvezdny-prach.png 4 1360 1360

Audiokniha Hvězdný prach obsahuje fantasy příběh od autora Neila Gaimana. Čte Matouš Ruml. Tristran dá své lásce impulzivní slib, který ho vyšle na cestu za nejnapínavějším dobrodružstvím jeho života, aby nakonec získal víc, než očekával.

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: audiokniha , Tympanum

Stardust, 1997

Interpreti: Matouš Ruml

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hvězdný prach. Přihlašte se a napište ho.

boxas
04.01.2025 5 z 5

Takové milé vykročení do nového roku. Fantasy pohádka, ve které je všechno, jak má být, čarodějnice, krásky, intriky i láska, obětavost i sobectví, a kde dobro samozřejmě zvítězí nad zlem, a k tomu káva a zbytek vánočního cukroví... Co víc si člověk může přát?
Film se mi moc líbil, a proto jsem měla knížku vyhlédnutou už dávno.
A vida! Nejen že mě knížka potěšila, ale teď se mi dokonce hodí do letošní Čtenářské výzvy! :-)
P. S. Hvězdný prach se mi dostal do ruky krátce po Hře o trůny - větší kontrast si už ani neumím představit.

mol378
03.12.2024 4 z 5

Přesně tohle jsem potřebovala - chytrou, zábavnou, nostalgickou pohádku pro dospělé, která dokáže překvapit, pobavit a upoutat. Čtení na odpoledne a večer a usínáte připraveni na sny, ve kterých budete létat a dost možná se setkáte i se svými milovanými lidmi a věcmi, se kterými už se v bdělém stavu setkat většinou nemůžete.

Marquis
05.11.2024 4 z 5

V svojej podstate typický Gaiman, no tentokrát mi tu niečo chýbalo.

Azda je to príliš priamočiare, či ľahko predvídateľné, možno nie som cieľovka. Netuším...

Každopádne je to príjemné čítanie a filmová adaptácia sa na knihu (ostatne ako väčšinou) vôbec nechytá. Čítané ako e-book.

Byli jsme nevyhnutelně zdrženi světem. Očekávej nás, až nás uvidíš.

Ocenění knihy (1)

2000 - YALSA Book Awards (Axel Awards)

Kniha Hvězdný prach v seznamech

v Přečtených1 960x