Ignorant přehled
Nikola Francová
Kelly se zbortí celý svět od chvíle, kdy najde svého manžela jazykem prozkoumávat prsa jiné ženy. Ženy, co je mladší než ona. Ženy, kterou považovala za přítelkyni a ženy, jenž se svěřovala se svými problémy. Rozvod, úplná blokace v práci a ztráta i toho posledního zbytku sebevědomí. Hůř už dopadnout nemohla. Tedy, aspoň si to myslela, dokud nepotkala toho nejhoršího, nejnamyšlenějšího ignoranta pod sluncem.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ignorant. Přihlašte se a napište ho.
Ignorant mě zaujal už před nějakou dobou a konečně jsem se k němu dokopala. Je to jednodubka, od které jsem dostala to, co jsem očekávala. Odpočinkový, jednoduchý, vtipný příběh s hate to love romantickou linkou. Hlavní postavy jsou jako ošklivka Katka a Ken...
Kelly, která se nijak zvlášť nestará o svůj zevnějšek a Brian, který si na svém vzhledu naopak zakládá a je to fakt rozmazlený spratek.
Ze začátku se nemohli vystát a pěkně od plic na sebe štěkali, co si o sobě myslí. Briana bych občas nakopla do kulí.
Kniha je nejen tenká, ale je v ní i větší písmo, takže příběh plyne opravdu rychle.
Z čeho nebo spíš z koho jsem byla docela vykolejená, byla Brianova babička, která fakt uměla žít...což samozřejmě není nic špatného, ale jeden moment už byl moc i na mě.
Hodnotím 3,5*/5*
Co k tomu ještě dodat? Občas jsem se při čtení zasmála a sem tam jen zavrtěla hlavou nebo hodila oči v sloup, protože tohle si dělat nebo říkat s někým, určitě se nestaneme partnery. Každopádně mi Brian nenaplňoval definici pro ignoranta, ale určitě je to lepší název, než deb** nebo reta**.
Je důležité se celkově nad dílem nezamýšlet, jako to zbytečně dělám já, ale i tak mi přišlo něco dost přes čáru, ve zkratce např. Kyle a babička, odložení opilého muže ke gayovi a vrcholem byla následná pomsta bratrům Kelly.
Přesto prošli Kelly i Brian jistým vývojem. U Kelly vyloupnutím se z káčátka v labuť a nabitím sebedůvěry, a u Briana se rozmazlené princátko proměnilo v pracujícího muže.
Knižní novinky (40. týden)
29.09.2019
Kniha Ignorant v seznamech
Taka jednohubka. Davam 3,5*
Kelly - utiahnute zena, ktora sa o seba moc nestara
Brian - no hotovy Ken
Trocha som mala problem sa zorientovat ale inak pohodova jednohubka na zahnanie nudy a sprijemnenie uprsaneho dna postaci. Jedine co na mna bolo prilis bolo co urobila Brianova starka