Osudový úder přehled

Osudový úder
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/550619/bmid_osudovy-uder.jpg 4 18 18

Wade je úspěšný MMA šampion, který žije pro vítězství a spravedlnost. Když však jeho svět narazí na temnou stránku života, musí čelit nejen fyzickým soubojům, ale i těm psychickým. Jeho vztah se Zoe naruší přítomnost její sestry Andrey, která se pohybuje na hraně zákona a má hluboké problémy s podsvětím. Když si vybere špatnou stranu, ohrozí to úplně všechny. Příběh o rodinných vazbách, věrnosti, lásce a zradě, ale také o nebezpečí s riskem. Wade je bojovník, ale brzy zjistí, že na některé bitvy nestačí ani ty nejsilnější pěsti.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osudový úder. Přihlašte se a napište ho.

Mikyla
21.12.2024 5 z 5

Autorka opět nezklamala. Je to jiné než její obvyklý styl, ale není to vůbec špatné. Po Ignorantovi a Tarzanovi velká změna.
Dramatický příběh o zápasníkovi, jeho lásce a problémech se švagrovou. Ta mi tedy pila krev a vlastně jsem nevěděla, jestli ji mám chvílemi litovat nebo ji tu hrůzu přát. Podepsala smlouvu s ďáblem, a části, kde se s ní onen ďábel snaží vypořádat... No citlivější povahy by možná mohly mít s těmito pasážemi potíže, ale podle mě byly skvěle a realisticky popsané.
Každopádně je to o dost odvážnější dílo a mně u autorky sedí spíše ty emocionální bomby jako byl Tarzan.
Styl psaní byl jako obvykle čtivý, poutavý, ale není to příběh, který by se mi vryl pod kůži. Každopádně doporučuji těm, kteří hledají kratší jednoduchý příběh, kde nemusí tolik přemýšlet a mají dost přeslazených klišé.
Děkuju @nikola_francova_author - i kdybys napsala příběh o tom, jak nakupuješ vánoční dárky, tak bych si ho přečetla a vím, že by se mi líbil. Ten tvůj humor a styl mi prostě sedí...

Moniska2410
05.12.2024 3.5 z 5

Od autorky sem četla její dvě předešlé knihy a musím říct, že mi sedli víc. Aby ste mě dobře pochopili, příběh není špatný, jen by mohl být víc propracovaný.

Chybělo mi tam jejich seznámení, to tam bylo hodně okrajově a najednou bylo o několik let později a dítě k tomu. A taky víc z prostředí MMA, na to sem se těšila.

Co mě zase hodně potěšilo, přidané pohledy hlavních hrdinů, to je v příbězích skvělé, vidět jim do hlavy, vědět co si myslí a proč tak jednají.

Máme tu ale i skvělou zápletku a ta mě hodně bavila.

Wade a Zoe mě bavili a možná kdyby se autorka víc rozepsala o jejich začátku, byla by to top dvojka.

Věřím, že další příběh už bude topka, protože pro autorku to byla její premiéra, psaní v ich formě. Zato erotické scény ty byly skvěle napsané a když na to vlítli, fíha ty neměli chybu

Majka1979
30.11.2024 5 z 5

Hneď ako som si knihu kúpila, tak som si ju chcela prečítať.
Mám rada knižné jednohubky a táto bola presne taká.
Niekedy som si hovorila, že je to už cez čiaru,no aj tak ma to nútilo čítať ďalej a tak za jeden večer som zhltla komplet celú knihu.
On je zápasník a je naozaj TOPka.
Ona je jeho láskou a majú spolu dcérku.
Ako všetko však zamotá nájdenie jej jedinej sestry?
Kto je jej sestra? Naozaj je to len o tom, aby sa spoznali? Alebo je za jej príchodom do ich života niečo viac?

Určite sú tam scénky, ktoré mi prišli moc..., ale zas bez nich by to nebolo ono.
Za mňa knihe nechýbalo nič a veľmi rada si ešte niekedy niečo od autorky prečítam.

Kniha Osudový úder v seznamech

v Mé knihovně41x