Osudový úder

Osudový úder
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/550619/bmid_osudovy-uder.jpg 4 5 5

Wade je úspěšný MMA šampion, který žije pro vítězství a spravedlnost. Když však jeho svět narazí na temnou stránku života, musí čelit nejen fyzickým soubojům, ale i těm psychickým. Jeho vztah se Zoe naruší přítomnost její sestry Andrey, která se pohybuje na hraně zákona a má hluboké problémy s podsvětím. Když si vybere špatnou stranu, ohrozí to úplně všechny. Příběh o rodinných vazbách, věrnosti, lásce a zradě, ale také o nebezpečí s riskem. Wade je bojovník, ale brzy zjistí, že na některé bitvy nestačí ani ty nejsilnější pěsti.... celý text

Majka1979
předevčírem 5 z 5

Hneď ako som si knihu kúpila, tak som si ju chcela prečítať.
Mám rada knižné jednohubky a táto bola presne taká.
Niekedy som si hovorila, že je to už cez čiaru,no aj tak ma to nútilo čítať ďalej a tak za jeden večer som zhltla komplet celú knihu.
On je zápasník a je naozaj TOPka.
Ona je jeho láskou a majú spolu dcérku.
Ako všetko však zamotá nájdenie jej jedinej sestry?
Kto je jej sestra? Naozaj je to len o tom, aby sa spoznali? Alebo je za jej príchodom do ich života niečo viac?

Určite sú tam scénky, ktoré mi prišli moc..., ale zas bez nich by to nebolo ono.
Za mňa knihe nechýbalo nič a veľmi rada si ešte niekedy niečo od autorky prečítam.

petra1396
29.11.2024 3 z 5

Přečetla jsem a po Bestii mi to přišlo takové nic moc, ale myslím, že to nebylo úplně špatné.
Taková jednohubka na jeden večer - má jen přes 160 stran
Žádná velká romanťárna, spíš pokus o trochu akčnější příběh.
Nebylo to moc propracované - prostředí MMA je tam více méně okrajově - podle mě se ten příběh mohl více rozvinout, více se ponořit do jednotlivých postav a byl by mnohem lepší.
Takhle - neurazí, ale ani nenadchne
Za mě za 3*

2019  80%Ignorant