Il Decamerone: Dieci novelle scelte / Dekameron: Deset vybraných příběhů (dvojjazyčná kniha) přehled
Valeria de Tommaso
Převážně souběžný český text. Pro výuku upravila Valeria De Tommaso. Vrcholné Boccacciovo dílo upravené pro výuku! V knize najdete 10 vybraných novel ze známé sbírky mistra italské renesance Boccaccia. Vypráví o románcích šlechticů, bohatých měšťanů, obchodníků a běžných občanů. Příběhy jsou zpracovány pro mírně pokročilé studenty italštiny. Kromě italského textu publikace nabízí také zrcadlový český překlad, cvičení, lexikální poznámky a komentáře k dobovým reáliím. Audionahrávka, na níž text vypráví rodilá mluvčí, je k dispozici zdarma na stránkách nakladatelství.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Il Decamerone: Dieci novelle scelte / Dekameron: Deset vybraných příběhů (dvojjazyčná kniha). Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Kniha Il Decamerone: Dieci novelle scelte / Dekameron: Deset vybraných příběhů (dvojjazyčná kniha) v seznamech
2017 | Římské báje / Leggende dell'antica Roma |
2018 | Il Decamerone: Dieci novelle scelte / Dekameron: Deset vybraných příběhů (dvojjazyčná kniha) |
2016 | Pinocchiova dobrodružství / Le avventure di Pinocchio |
2021 | Lucrezia Borgia (dvojjazyčná kniha) |