Temní ilumináti přehled
Jan Pohunek
Šílená parodie – místy v kulhánkovském stylu – nejprve srovná se zemí hrad Housku, a pak odstraní z tváře Prahy i Karlovo náměstí! Blíží se konec světa předpovězený Nostradamem; někteří si ho užijou, jiní si ho vyžerou. A tajné organizace konečně mají svou šanci ovládnout svět... Přežije to někdo?
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temní ilumináti. Přihlašte se a napište ho.
To je tak příšerná konina. Ale někdy jsem se smála nahlas. Opravdu to není pro všechny, ale kdo se chytne, ten se veze.
Fakt sranda, rozhodně doporučuji. A poté, co jsem knihu viděl na výstavě věnované trampské literární soutěži Trapsavec a těm, kdo s ní mají něco společného, už naprosto chápu, proč ti dva nájemní vrazi poslouchali to co poslouchali
Kniha Temní ilumináti v seznamech
2010 | Temní ilumináti |
2018 | Přiznání iluminátů |
2011 | Folklor atomového věku |
2008 | Polomené světy – Atlantský harc |
2015 | Stíny mezi stromy |
Konec Mayského kalendáře byl zřejmě inspirací k téhle neuvěřitelné parádě různorodých teorií, fantazií, obskurních představ o podsvětí, skřítcích a dalších nad a nepřirozených věcí mezi nebem a zemí. Neskutečně jsem se bavila. Měla jsem jen problém se soustředěním, nevím, jestli mne rušil interpret nebo to velké množství podivností, ale tolikrát, jako zde, jsem si ještě nikdy přehrávání nevracela. Ale stálo to za to a neuniklo mi tak nic z těch nádherných fantasmagorií.