Od Velkého třesku k člověku přehled

Od Velkého třesku k člověku
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/157303/bmid_od-velkeho-tresku-k-cloveku-157303.jpg 5 34 34

Milé čtenáři, kosmonauti, kteří z moderních vesmírných korábů viděli naši Zemi, hovoří o nezapomenutelných zážitcích. My Vám nabízíme něco víc: zveme Vás na výlet do hlubin věků, o miliardy let zpátky až k velkému třesku, okamžiku, kdy vznikla naše planeta. Vašimi průvodci budou významní vědci z oborů jako historie, přírodověda, technika, umění, literatura a mnoha dalších. Spolu s ilustrátory budou s Vámi ve dvaceti svazcích Ilustrovaných dějin světa sdílet velké dobrodružství při objevování a zkoumání vzniku a vývoje světa od prvních okamžiků jeho existence přes úsvit civilizací, dějiny Egypta a antického Řecka, výboje Říše římské, stěhování národů a šíření kultury z jednoho světadílu na druhý, přes období feudalismu, osvícenství a revoluční změn v Evropě až po poslední historické zvraty, které napovídají o podobě 21. století, na jehož prahu stojíme.... celý text

Vydáno: , Gemini (ČR)

Du Big-Bang á l´homo sapiens, 1991

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Od Velkého třesku k člověku. Přihlašte se a napište ho.

Eeve
09.06.2021 5 z 5

Túto knižku som ako malá strašne milovala, keďže som bola zbláznená za prvé do dinosaurov, za druhé do encyklopédií a rôznorodých informácií, a tu sa mi dostala toho všetkého plná priehršť. Sledujeme vznik vesmíru, Zeme, života od jeho prvého krôčika, až po moment, kedy sa zrodil novodobý človek. Naozaj množstvo rôznorodých informácií a krásne ilustrácie.

MOu598
06.06.2020 5 z 5

Moc hezká, barevná, zajímavá knížka. Pro dospělé a starší děti. Knížku stojí za to mít v knihovně.

Luigi1
10.05.2020

Knihu jsem s vnukem přečetli za jediný den,byl spokojen a stále se na něco ptal,rád jsem mu odpovídal.I já se poučil.Doporučuji.

Kniha Od Velkého třesku k člověku v seznamech

vesmír paleontologie dinosauři dějiny lidstva vznik života velký třesk vznik vesmíru

Eric Buffetaut
francouzská, 1950