Indiánská kuchařka: recepty indiánů amerického Jihozápadu a Velkých planin přehled
Roman Tadič
O Apačích, Navazích, Komančích a Siouxech víme leccos, ale co jedli, když si právě nedopřávali kukuřičné placky nebo bizoní pečínku? A co na jejich stolech objevíme dnes? Pokud vás zajímá, co si počít s vidlorohem a křepelem, jak přichystat dobrotu z muchovníku nebo modré kukuřice, či jak se vaří čaj z chvojníku, tato kuchařka je jednou z mála knih, které vám odpoví. Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na pemikan, orobincové koláčky, střemchový dort, indiánské placky na sto způsobů, špenát z tykvových květů, polévku s žaludovou moukou nebo navažský čaj. Téměř 200 receptů s doporučeními na suroviny a ingredience dostupné v naší zemi. Vybral a sestavil Roman Tadič.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Indiánská kuchařka: recepty indiánů amerického Jihozápadu a Velkých planin. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Indiánská kuchařka: recepty indiánů amerického Jihozápadu a Velkých planin v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 4x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 4x |