Indiánská kuchařka: recepty indiánů amerického Jihozápadu a Velkých planin hodnocení
Roman Tadič
O Apačích, Navazích, Komančích a Siouxech víme leccos, ale co jedli, když si právě nedopřávali kukuřičné placky nebo bizoní pečínku? A co na jejich stolech objevíme dnes? Pokud vás zajímá, co si počít s vidlorohem a křepelem, jak přichystat dobrotu z muchovníku nebo modré kukuřice, či jak se vaří čaj z chvojníku, tato kuchařka je jednou z mála knih, které vám odpoví. Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na pemikan, orobincové koláčky, střemchový dort, indiánské placky na sto způsobů, špenát z tykvových květů, polévku s žaludovou moukou nebo navažský čaj. Téměř 200 receptů s doporučeními na suroviny a ingredience dostupné v naší zemi. Vybral a sestavil Roman Tadič.... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Indiánská kuchařka: recepty indiánů amerického Jihozápadu a Velkých planin: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).