Indiánská kuchařka: recepty indiánů amerického Jihozápadu a Velkých planin recenze
Roman Tadič
O Apačích, Navazích, Komančích a Siouxech víme leccos, ale co jedli, když si právě nedopřávali kukuřičné placky nebo bizoní pečínku? A co na jejich stolech objevíme dnes? Pokud vás zajímá, co si počít s vidlorohem a křepelem, jak přichystat dobrotu z muchovníku nebo modré kukuřice, či jak se vaří čaj z chvojníku, tato kuchařka je jednou z mála knih, které vám odpoví. Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na pemikan, orobincové koláčky, střemchový dort, indiánské placky na sto způsobů, špenát z tykvových květů, polévku s žaludovou moukou nebo navažský čaj. Téměř 200 receptů s doporučeními na suroviny a ingredience dostupné v naší zemi. Vybral a sestavil Roman Tadič.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.