Inheritance přehled
Christopher Paolini
Odkaz Dračích jezdců / Odkaz Dračích jazdcov série
4. díl z tetralogie Odkaz Dračích jezdců Na začátku byl Eragon... Jak celý příběh skončí? Dlouhý výcvik a boje přinesly mnohá vítězství a naději, ale také srdcervoucí ztrátu. Ta nejtěžší bitva Eragona a Safiru přitom teprve čeká: musí se postavit samotnému Galbatorixovi. Podaří se jim porazit krále zla a obnovit v Alagaësii spravedlnost? Pokud to nedokážou oni, neporazí Galbatorixe už nikdo Nechte se i vy pohltit napínavým příběhem o dracích, čarodějích a odvážných hrdinech, zaposlouchejte se do charismatického hlasu Martina Stránského, díky němuž před vámi všechny fantastické postavy doslova ožijí.... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2014 , Fragment (ČR)Originální název:
Inheritance, 2011
Interpreti: Martin Stránský
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Inheritance. Přihlašte se a napište ho.
Knihu jsem četl po Malazské knize padlých. Bohužel to bylo něco podobného jako když si po Kantovi v originále otevřete německé leporelo.
Předešlé díly jsem se musela občas nutit číst kvůli zdlouhavému vysvětlování, ne nijak důležitých věcí, ale i přesto jsem dala knihám hodnocení čtyř hvězd právě kvůli těm detailům, které spisovatel napsal. Poslednímu dílu jsem musela dát největší hodnocení, protože se nedalo přestat číst. Obdivuju výmysl světa a bytostí v knize
Prostě já, Bouře a běs a další knižní novinky (41. týden)
06.10.2024
Kniha Inheritance v seznamech
v Přečtených | 5 703x |
v Knihotéce | 1 662x |
draci elfové kouzla trpaslíci americká literatura pro dospívající mládež (young adult)
2004 | Eragon |
2012 | Inheritance |
2006 | Eldest |
2020 | Spát v moři hvězd. Kniha I. |
2009 | Brisingr |
Nečetla jsem, ale poslouchala audio v podání Martina Stránského a to všech pět knih. Doporučuji.