Inkoust (2021) | Databáze knih

Inkoust přehled

Inkoust
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/550060/bmid_inkoust.jpg 4 558 558

Tatérka série

V temných uličkách Brightonu kdosi napadl mladou ženu. Zranění se zprvu nezdají vážná, ale oběť za 24 hodin umírá v agónii a na jejím těle se najde smrtící tetování. Po zmizení druhé ženy už inspektor Francis Sullivan ví, že čelí sériovému vrahovi. Jedno ale nečekal: hlavním podezřelým je Alex Mullins, syn tatérky a jeho bývalé milenky Marni. Dokážou se přenést přes minulost a spojit síly, než se rozsudek smrti objeví na kůži další oběti?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , Voxi

Her Last Breath, 2019

Interpreti: Lucie Juřičková

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Inkoust. Přihlašte se a napište ho.

sloncekhk
06.03.2025 5 z 5

Další vyšetřování inspektora Sullivana bylo super, lehce psané a čtivé, beru další díl

slaska77
18.02.2025 3 z 5

(SPOILER) Příjemná odpočinková detektivka, kde není moc mrtvol a kde se čtenář dozví i motiv činu vraha, dobře se poslouchala v audio verzi. Na začátku mi přišlo, že policie úplně moc po věcech nepátrala, patoložka nenašla skryté UV tetování a opravdu honili Alexe jen proto, že oběti znal? K tomu mám docela výhrady, no a na závěr bych i čekala, že policie začne řešit i zneužívání dívek svými blízkými, aspoň náznak tam zaznít mohl, ne? Možná bylo z audio knihy necitlivě vypuštěno? Také mohl být trochu dovyprávěn příběh Marni, i když možná to bude v dalším díle.

babicka_amalka
09.02.2025 3.5 z 5

možná proto, že jsem tenhle díl četla hned po prvním, přišlo mi to trochu jako nastavování - spousta věcí se opakovala; špatné to nebylo, ale žádný zázrak opravdu taky ne;

Knižní novinky (19. týden)

09.05.2021

Knižní novinky (43. týden)

18.10.2020

Kniha Inkoust v seznamech