Šachy pod sopkou přehled
Håkan Nesser
Inspektor Gunnar Barbarotti série
Po setkání se svými čtenáři beze stopy zmizí úspěšný spisovatel Franz J. Lunde. Zůstane po něm pouze vrak shořelého auta a nedokončená novela nazvaná Autorovy poslední dny a smrt. V ní Lunde popisuje pronásledování, jemuž byl vystaven. Znepokojivý text se při vyšetřování dostane do rukou komisaře Gunnara Barbarottiho, místo odpovědí však přinese jen mnoho dalších nejasností. Komisař je nakloněn verzi, že spisovatel Lunde zmizel o své vůli – ovšem jen dokud stejně záhadně nezmizí další z autorů. Barbarotti si tak musí zodpovědět důležitou otázku: Co se to tady zatraceně děje?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2022 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
Schack under vulkanen, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šachy pod sopkou. Přihlašte se a napište ho.
Knihu som čítal na mňa neobvykle dlho, pár krát som sa k tomu musel nútiť. Tempo bolo pomalé až sa to vlieklo. Barbaroti sa to snažil zachrániť ale nepodarilo sa mu to. Vyriešenie prípadu malo veľmi rýchly koniec, takže sme nezažili ani žiadne poriadne napätie. 2/5.
Dočteno dnes. Brácha děkuji za dárek, ale až na pár vtipných vět a dvě průmyslová moudra, která už se mi vypařila z hlavy, musím konstatovat, že jde o průměrnou detektivku s nejapným začátkem a koncem, který je více, než jen přitažený za vlasy... :( I když čte se to celkem dobře ;).
Šachy pod sopkou, Ztraceny v Paříži a další knižní novinky (25. týden)
19.06.2022
Kniha Šachy pod sopkou v seznamech
2015 | Muž bez psa |
2012 | Síť |
2016 | Dívka, která nikomu nechyběla |
2013 | Hlavolam |
2019 | Úplně jiný příběh |
Namet mi prisel fajn, od poloviny se to lehce tahlo v kruzich a rozuzleni bylo na mne az moc nahodne.