Dračí tetování přehled
Helene Tursten
![Dračí tetování Dračí tetování](https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/5876/bmid_irena-hussova-draci-tetovani-3Je-5876.jpg?v=1539027223)
Irena Hussová série
Další záhadný případ inspektorky Ireny Hussové Na břehu moře nedaleko Göteborgu je nalezeno torzo lidského těla. Jediným vodítkem ke zjištění totožnosti je zvláštní tetování, jež dovede inspektorku Irenu Hussovou do Kodaně. Nález zhanobeného těla však není poslední hrůznou událostí, jíž bude muset sympatická inspektorka čelit. Irena má den ode dne silnější pocit, že ji někdo pronásleduje a že i její život je v nebezpečí.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2008 , MottoOriginální název:
Taruerad Torso, 1995
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dračí tetování. Přihlašte se a napište ho.
![čef čef](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/13435/13435.jpg?v=1381127950)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Detektivní příběh plný homosexuálů, bisexuálů a nekrofilních sadistů. Hlavní záporná postava je přímo ďábelská, a přestože víme o jeho postavě hodně, stále uniká a uniká. Irene Hussová je mu však neohroženě na stopě, sem tam někoho zmlátí a to se mi líbí více, než její domácí starosti s jejími mazlíčky. Takže opět dobré jako předchozí díly.
![cukrovka cukrovka](https://www.databazeknih.cz/img/users/83_/83094/m_cukrovka-n8s.png?v=1540826090)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Skvělé napínavé čtení i když o nechutném vrahovi, který je sadistický nekrofil. Líbí se mi, že příběh je hlavně o vyšetřování a skládání jednotlivých střípků které vedou až k odhalení vraha. Vyšetřovatelka je velmi sympatická a při své práci se spoléhá i na svou intuici. Už se těším na další příběh.
Kniha Dračí tetování v seznamech
v Mé knihovně | 91x |
2008 | ![]() |
2017 | ![]() |
2007 | ![]() |
2007 | ![]() |
2011 | ![]() |
Moje druhá kniha s vyšetřovatelkou Irene Hussovou. Vrah je nechutný sadistický nekrofil, ale autorka se v nechutnostech nijak zvlášť nepatlá. Děj má spád, ani jsem se nenadála a byl konec. Jsem ráda, že Irene není ani alkoholička, ani nemá psychické potíže jak to v poslední době v detektivkách bývá.
A Tom Tanaka je "boží", asi jsem se zamilovala.