Já, Martina přehled

Já, Martina
https://www.databazeknih.cz/img/books/70_/70319/bmid_ja-martina-0uE-70319.jpg 4 25 25

Martina Navrátilová vypráví celý příběh svého života počínaje dětstvím, její tenisová kariéra a život ve Spojených státech amerických.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Já, Martina. Přihlašte se a napište ho.

Lele61
20.10.2024 4 z 5

Martina Navrátilová nepochybně patří k velkým ženským tenisovým legendám (spolu třeba s Chris Evertovou). Je jednoznačně naprostou ikonou tohoto bílého sportu a stále patří k nejúspěšnějším tenistkám celé historie. V této životopisné knížce je podrobně a čtivou formou zobrazen celý životní příběh této česko-americké tenistky počínaje od dětských let až po její obrovské tenisové úspěchy. Je tam spousta velice zajímavých a obecně málo známých informací a celá knížka je doprovázená bohatou fotografickou přílohou (včetně některých fotografií z rodinného archivu). Jasně se zde ukazuje, kolik píle a úsilí musela Martina věnovat, aby se dostala až na samotný vrchol. Doporučuji nejen tenisovým fanouškům.

maryzka
31.08.2023 1 z 5

Měla se narodit v jiné zemi.

Hnaty
10.08.2022 5 z 5

Mám ráda životopisy sportovců. Tento je psaný tak zvláštně, chvilkama jsem byla ztracená v letopočtech a událostech, ale odpovídá to projevu hlavní hrdinky. Je prostě svá a mně je tím velmi sympatická.
Doporučuji!

Kniha Já, Martina v seznamech