Jak bacit bacila? přehled

Jak bacit bacila?
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429208/jak-bacit-bacila7ua8Se-WV8-.jpg 4 8 8

Když tě pálí v krku nebo bolí ucho, znamená to, že se do tvého těla dostaly zlomyslné mrňavé potvůrky, které tam chtějí řádit a zadělat na pořádnou chorobu. Naštěstí ale máme v těle stejně miniaturní pomocníky, kteří svádí s bacily a viry lítý boj o naše zdraví. Co všechno se v tu chvíli v těle děje, jak spolu takzvaní dobroníčci a zlostníčci bojují a co můžeme udělat pro to, aby to dobře dopadlo, se dozví děti ve vtipném a napínavém vyprávění známé české autorky knih pro děti. Určeno dětem od 7 let.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak bacit bacila?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

muchomurka
11.04.2021 4 z 5

I u této knihy jsem čekala něco jiného, než co jsem dostala. Ale byla jsem mile překvapená. Dostala jsem pro děti krásně zpracovaný příběh o nemoci a jejím léčení. Jen mi bylo líto malého človíčka, ten toho schytal na jednou strašně moc. A být maminkou, tak s tím vším jsem dávno u doktora, protože na angínu že by stačila slaná minerálka do nosu a heřmánkový zábal, nevím nevím.
Ale vím, že během nemoci to bude velmi často čtená a opakovaná knížka, která pomůže při léčení.
A teda ty novotvary mi daly zabrat, číst některé věty nahlas byl docela jazykolam. Hraní se slovy se mi však moc líbí a v této knize jsem si ho užila.

kristeen
13.05.2020 3 z 5

Pěkně ilustrovaná kniha, která dětem nenásilně vštěpuje zdraví prospěšné návyky. Příběh jako takový je poměrně jednotvárný, a je otázkou, zda by nestačil pouze na povídku...téma se stále točí trochu dokola na popisech více méně stejných činností, a i když vývoj nemoci pokračuje, malinko se v tom hlavní dějová linka ztrácí. Ale pěkný jazyk a zajímavé novotvary jmen, které v našem slovníku určitě najdou své místo.


otula
06.04.2020 5 z 5

Milá kniha s krásnými ilustracemi, která je právě v dnešní době velice poučná. Pokud budete chtít, můžete zhlédnout i naši malou videoupoutávku: https://youtu.be/V0RcaevJrXQ

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak bacit bacila? v seznamech

v Přečtených12x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech2x