Jak kouzlo do houslí vklouzlo přehled

Jak kouzlo do houslí vklouzlo
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485518/bmid_jak-kouzlo-do-housli-vklouzlo-2IP-485518.jpg 4 16 16

Pohádka o tajemném kouzlu, které proniká hluboko do lidské duše, rozezní tóny našeho srdce a léčí všechna hoře. O kouzlu zvaném hudba. František jeho sílu objevil už jako malý chlapec, kdy poprvé uslyšel líbezné houslové tóny.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak kouzlo do houslí vklouzlo. Přihlašte se a napište ho.

Luciluc
09.05.2023 5 z 5

"Hudba, která je hrána srdcem, celou duší, má kouzelnou moc neustále. I dnes i právě teď."
Knížka čtená dceři. Sama si ji vybrala v knihovně. Název knihy je hezky libozvučný a ilustrace v ní jsou nádherné. Líbil se mi i obrázek, na kterém jsou popsány jednotlivé části houslí, čtenář se může něco i přiučit. :) Tradičně netradiční příběh, kde hlavním motivem je láska k hudbě, propojený se světem skřítků. Moc se nám to líbilo, doporučuji.

Monida
30.12.2022 5 z 5

Kniha mě mile překvapila. Děj je zajímavý a poutavý, není tuctový. Jediné mínus k ději je nedostatečné zapojení houslaře a skřítky, ať je to víc pohádkové. Jinak hlavni myšlenka se mi moc líbí, ilustrace Bergmannové jsou jedinečné, kouzelné a nádherné!

MilackovaN
25.01.2022 4 z 5

Hezký příběh o tom, jak vzniká kouzlo v houslích. Také přináší ponaučení o tom, proč se nevyplácí být závistivý.

Odpuštění je mocný skutek. Je to jeden z největších lidských činů.

Kniha Jak kouzlo do houslí vklouzlo v seznamech